Lya RO - www.lya.ro
Acasă ForumWelcome, Guest
Username Password: Remember me

Lansare - Windows 9 va fi Windows 10
(1 viewing) (1) Guest
De pe net adunate
 • Page:
 • 1

TOPIC: Lansare - Windows 9 va fi Windows 10
Lansare - Windows 9 va fi Windows 10 4 years, 8 months ago #1426

 • James G.
 • ( Admin )
 • OFFLINE
 • Moderator
 • Posts: 132
 • Karma: 11Lansare - Windows 9 va fi Windows 10„Circa 1,5 miliarde de oameni folosesc Windows“, așa și-a început Terry Myerson, șeful diviziei Windows, prezentarea. Cu siguranță sunt mulți, cu siguranță Windows 9 va face cumva să fie și mai mulți. „Windows a ajuns în prag (n.r.: Threshold) și e timpul pentru un nou Windows“, a continuat acesta. Acesta spune că noul Windows trebuie construit cu gândul la o lume axată pe dispozitive mobile. „Care ar trebui să fie numele acestuia?“, s-a întrebat retoric.

El a spus că noul Windows ar trebui să se numească Windows One. „Dar Windows 1 a fost făcut deja. Și n-ar fi corect să-i spun Windows 9“, a continuat. „Noul Windows se va numi Windows 10“, a comunicat el numele.Joe Belfiore, cel care s-a ocupat în trecut exclusiv de Windows Phone, a ieșit pe scena din San Francisco și a menționat că Windows 10 este într-o versiune de bază momentan.

Unul dintre lucrurile importante aduse de Windows 10 este bara de start. Aceasta dispăruse din Windows 8 și mulți utilizatori au dorit înapoi funcționalitățile rapide ale acesteia. “Căutăm să punem lucrurile în balanță, pentru ca toți utilizatorii de Windows 8 să obțină o experiență familiară“, a spus Belfiore.

Meniul de start va fi un cameleon care combină Windows 7 și Windows 8. Acesta va avea comenzile rapide din Windows 7, dar și aplicațiile în forme dreptunghiulare din Windows 8. Practic, combină tot ce aveam nevoie – aplicații și desktop. Putem intra din meniul de start în documente, foldere, Command Prompt, dar și în aplicații, cum ar fi OneNote, Mail sau Weather.

Un amănunt important pentru Windows 10 este această îmbinare a vechii modalități în care puteam vedea programele cu designul aplicațiilor noi. Snap View, adică posibilitatea de a micșora o fereastră pentru a vedea restul ecranului de start.

Practic, sistemul de operare devine mai mult Windows 7 și mai puțin Windows 8, mai mult desktop, decât mobil. Până acum, aplicațiile nu puteam fi comutate ușor, se deschideau pe tot ecranul. Pe scena din San Francisco, Microsoft a demonstrat cum se văd două aplicații legate unele de altele, dual.

Microsoft Windows 10 va avea mai multe desktop-uri disponibile, pe care putem să deschidem mai multe ferestre și programe. Seamănă cu OS X Expose, meniul de multitasking de la Apple, de pe Mac-uri. Practic, putem separa desktop-urile în funcție de nevoile noastre – business, personal sau orice altceva.

Microsoft se întoarce către utilizatorii desktop, dar nu uită de cei care vor să se folosească de laptopuri și tablete în modul touch. Pentru ei există aplicațiile de până acum, dar și Windows Charm, bara care poate fi activată prin swipe din dreapta în stânga.

În momentul când facem swipe din stânga în dreapta, ni se deschide lista aplicațiilor pornite în acest moment și putem să facem multitasking. Dacă facem acest lucru prin swipe, butoanele sunt mai mari, la fel ca și ferestrele aplicațiilor, așa cum putem vedea mai jos.

Continuum este abordarea Microsoft pentru dispozitivele hibride, care trebuie să facă trecerea de la un meniu simplu, la unul touchscreen. În imaginea de mai jos vedem o abordare pentru meniul de start, care se vede diferit, cu aplicațiile în prim plan și funcțiile de folder mai mici. Modul pentru tablete și laptopuri hibrid recunoaște tastatura sau momentul când aceasta nu mai este conectată.

Traseul Microsoft este unul diferit. Windows 10 va fi disponibil la finalul anului 2015, până atunci urmează a fi trecut printr-o serie de actualizări tehnice, pentru dezvoltatori. Începând de mâine vor avea acces la el cei din Windows Insider Program.

Apoi, urmează Technical preview pentru laptopuri și desktop-uri, Technical Preview pentru servere va fi disponibil mai târziu.

La conferința Microsoft din aprilie 2015 se va vorbi despre aplicații universale, care să fie construite pentru toate dispozitivele.

Iata cateva imagini cu noul Windows 10:sursa: blogs.windows.com/bloggingwindows/2014/09/30/announcing-windows-10/
Last Edit: 4 years, 8 months ago by James G..
 • Page:
 • 1
Time to create page: 0.93 seconds


Hosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 142 vizitatori online

Curs valutar BNR

18 iunie 2019
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7249
USD USD 4.2241
CHF CHF 4.2222
GBP GBP 5.2925
HUF HUF 1.4662
MDL MDL 0.2315
BGN BGN 2.4158
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

 • Currency Converter

 • Schimb 

  in

    

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.000726 seconds.
Website Security Test