Lya RO - www.lya.ro
Acasă ForumWelcome, Guest
Username Password: Remember me

Microsoft va prezenta Windows 9 pe 30 septembrie 2014
(1 viewing) (1) Guest
De pe net adunate
 • Page:
 • 1

TOPIC: Microsoft va prezenta Windows 9 pe 30 septembrie 2014
Microsoft va prezenta Windows 9 pe 30 septembrie 2014 4 years, 9 months ago #1403

 • James G.
 • ( Admin )
 • OFFLINE
 • Moderator
 • Posts: 132
 • Karma: 11Microsoft va prezenta Windows 9 pe 30 septembrie 2014The Verge scrie că Microsoft va prezenta produsul pe 30 septembrie 2014, după care va urma o perioadă de preview pentru dezvoltatori și early adopters.

Windows 9 va fi o varianta intermediara, care să ducă utilizatorii înapoi către Windows 7, prin reapariția butonului și meniului de start. Practic, meniul denumit Metro, cu cartoane inteligente, va fi mai integrat în desktop, acesta din urmă rămânând prevalent, după eșecul Windows 8.

ZDNet informează că pe listă de „tăieri“ întocmită de Microsoft se găsește meniul Charms. Utilizatorilor de tablete le-a venit la îndemână să îl acceseze cu un swipe din drepta spre stânga, de la marginea ecranului, dar pe desktop acest meniu a fost mai mereu problematic și oarecum deficitar implementat. Acum, Microsoft caută să livreze un Windows mai „curat“ pe PC-urile clasice, fără elementele care ar necesita interacțiune cu un ecran tactil.

Astfel, deși rămâne același Windows sunt schimbări la nivel vizual și de interacțiune. Mai mult, scurtăturile rapide din Charms, cum ar fi cea pentru sharing, vor fi implementate în aplicațiile pe care le folosești. Aplicațiile vor „comunica“ între ele în același stil în care ar fi fost posibil prin Charms, dar va fi mai ușor de folosit sistemul de operare de către oamenii obișnuiți cu vechea interfață.

Planul companiei este să (re)câștige fanii de Windows 7 și să nu ajungă în aceeași situație în care se regăsește acum, când vechii utilizatori de XP nu au trecut sau trec cu greu la versiuni mai noi. „Threshold“ ar urma să fie lansat în vara lui 2015.

Echipa care se ocupă de dezvoltarea noului Windows vrea să aducă mai multe elemente de „desktop“ în această versiune, iar impactul negativ pe care l-a stânit cu interfața de Windows 8 să mai fie diminuat. Desigur, astfel de elemente vor fi vizibile acelor utilizatori care folosesc sistemul de operare pe computere clasice, PC-uri și laptopuri, care nu sunt dotate cu ecrane tactile.

sursa: www.playtech.ro
Last Edit: 4 years, 9 months ago by George.
 • Page:
 • 1
Time to create page: 0.91 seconds


Hosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 153 vizitatori online

Curs valutar BNR

18 iunie 2019
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7249
USD USD 4.2241
CHF CHF 4.2222
GBP GBP 5.2925
HUF HUF 1.4662
MDL MDL 0.2315
BGN BGN 2.4158
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

 • Currency Converter

 • Schimb 

  in

    

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.000767 seconds.
Website Security Test