Lya RO - www.lya.ro
Acasă ForumWelcome, Guest
Username Password: Remember me

Procesul lui Oscar Pistorius a intrat vineri în cea ce-a 41-a şi ultima zi de judecată
(1 viewing) (1) Guest
Informatii, stiri si anunturi de interes general
  • Page:
  • 1

TOPIC: Procesul lui Oscar Pistorius a intrat vineri în cea ce-a 41-a şi ultima zi de judecată
Procesul lui Oscar Pistorius a intrat vineri în cea ce-a 41-a şi ultima zi de judecată 4 years, 10 months ago #1392
Procesul lui Oscar Pistorius, acuzat de uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp, în urmă cu mai mult de un an, a intrat vineri în cea ce-a 41-a şi ultima zi de judecată, cu pledoaria avocatului Barry RouxProcesul lui Oscar Pistorius, acuzat de uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp, în urmă cu mai mult de un an, a intrat vineri în cea ce-a 41-a şi ultima zi de judecată, cu pledoaria avocatului Barry Roux, care va încerca să răstoarne situaţia după violentul rechizitoriu al procurorului Gerrie Nel.

Barry Roux şi-a început intervenţia joi după-amiază, intrând imediat în detaliile anchetei şi încercând să demonstreze erorile factuale ale acuzării.

Apărarea va încerca să acrediteze teza susţinută de la început de Oscar Pistorius, conform căreia el ar fi auzit zgomot în toaleta casei sale şi, intrând în panică, a tras prin uşă - în spatele căreia se afla însă prietena sa Reeva Steenkamp - crezând că este vorba de un hoţ.

Procurorul Gerrie Nel a susţinut însă contrariul, anume că cei doi amorezi ar fi avut o dispută şi că Pistorius şi-a ucis iubita într-un acces de furie.

În cazul în care va fi găsit vinovat, campionul paralimpic riscă să stea cel puţin 25 de ani în spatele gratiilor.Last Edit: 4 years, 10 months ago by Madalina Iosif.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.89 seconds


Hosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 138 vizitatori online

Curs valutar BNR

18 iunie 2019
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7249
USD USD 4.2241
CHF CHF 4.2222
GBP GBP 5.2925
HUF HUF 1.4662
MDL MDL 0.2315
BGN BGN 2.4158
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

  • Currency Converter

  • Schimb 

    in

      

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.000732 seconds.
Website Security Test