Lya RO - www.lya.ro
Acasă Grupuri Stiri Diverse Discuţii Andreea Ionescu, a anunţat pe Facebook că se sinucideAndreea Ionescu, a anunţat pe Facebook că se sinucide

Andreea Ionescu, a anunţat 

pe Facebook că se sinucide

andreea-ionescu-se-sinucide-pe-facebook

Fosta funcţionară publică Andreea Ionescu, care a anunţat joi pe Facebook că se sinucide, a povestit într-o postare de pe blogul maidanezisatraitibine.wordpress.com, sub titlul "Jurnalul agoniei unei familii", cum a arătat această zi pentru ea.

"Niciun ban în casă. Datorie la lumină 350 lei. Bilet de avion la avocat 800 lei (pentru deplasarea la Iaşi). Frigiderul gol. Animalele nu mai au de mâncare. Iliuţă pleacă la şcoală spunând că vrea o sticlă cu apă şi o napolitană. În permanenţă îi este foame. Are 11 ani şi e în creştere. Pentru iunie nu mai avem bani de chirie. Pisica albastru de Rusia, în vârstă de 18 ani, e pe moarte. Andreea Ionescu îşi pune muzică şi deschide Facebook. Plânge. Nu ştie pentru ce. O doare stomacul de foame. În ultimele zile a pretextat că nu are poftă de mâncare, astfel încât copiii, mama şi soţul să aibă o bucăţică de carne, lângă eternele paste. Andreea mănâncă doar o cană de arpacaş din porţia căţeilor. Mai era până pe 16 când mama îşi va lua pensia. Şi apoi va începe circul că nu va da bani în casă", a scris femeia despre acele momente de disperare.

alt

Andreea Ionescu a mai spus că a decis atunci să îşi taie venele. "Nu o va opri nimeni. Încearcă să spună celor dragi câteva cuvinte. Postează mesajul pe desktop. Apropie cuţitul de mână. Apoi realizează că nimeni nu va şti ce s-a întâmplat de fapt şi că cei dragi îşi vor face probleme de conştiinţă, deoarece au fost certuri, discuţii contradictorii şi acuze în această perioadă. Aşa că se decide să scrie cine sunt vinovaţii. Redeschide mesajul de pe desktop şi adaugă restul scrisorii. Îl trimite prin mail la toată lista de contacte. Îl postează pe Facebook. Music playerul redă Ave Maria a lui Gabriel Cotabiţă. Andreea plânge şi se vede în postura din melodie. Apar primele comentarii pe Facebook. Andreea plânge când vede că necunoscuţi se preocupă de ea. Ridică privirea către cer. Decide să vorbească la telefon cu o doamnă. Afla că şi alţii au probleme. Apare Liviu, care îi ia briceagul din mână. This was it!", mai scrie Andreea Ionescu pe blogul ei.

Într-o postare de luni de pe Facebook, Andreea Ionescu le-a mulţumit tuturor celor care au susţinut-o: "Pot să spun că am uitat în ce situaţie suntem datorită faptului că am văzut că oameni care nu mă cunosc sunt alături de mine. Nu am cuvinte, nu ştiu ce să spun. Iar îmi vine în minte Mickael Jackson: You make it a better place!. Vă mulţumesc la toţi".

 

Discuţie iniţiată de Madalina Iosif , la Marţi, 17 Mai 2011 17:23
Ai nevoie să fii un membru al grupului înainte de a putea participa la această discuţie


Hosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 192 vizitatori online

Curs valutar BNR

15 noiembrie 2019
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7667
USD USD 4.3224
CHF CHF 4.3685
GBP GBP 5.5647
HUF HUF 1.4239
MDL MDL 0.2467
BGN BGN 2.4372
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

  • Currency Converter

  • Schimb 

    in

      

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.001098 seconds.
Website Security Test