Lya RO - www.lya.ro
Acasă Grupuri Controverse, polemici Discuţii Ce fregata ar trebui sa trimitem in Libia sau flota aeriană românească îi dă jet ălia americane?!Ce fregata ar trebui sa trimitem in Libia sau flota aeriană românească îi dă jet ălia americane?!

Ce fregata ar trebui sa trimitem in Libia sau

Flota aeriană românească îi dă jet ălia americane?!


Sursa decapulmeu

Raspunsul la prima intrebare e simplu

fregata regele fernandoPentru partea a doua din titlu iata cateva pareri:

"Traian Băsescu a spus  cu glasul tremurînd de durere că nu poate trimite avioane în Libia pentru că aeronavele românești sînt depășite, au probleme la planetare și o slăbiciune pentru picajele necontrolate. Aici trebuie să-i cedez cuvîntul domnului Marin Radu (taică-meu), fost frezor de încredere la Avioane SA Craiova. "Ce avioane, bă? N-am mai lucrat la un avion de cînd erai tu în generală. A, ba am lucrat ceva în domeniu. Am făcut într-un an cărucioare pentru aeroporturi. Am mai făcut biciclete și cîteva piese de motocicletă. În rest, lucram la cîini din șpan și ne întreceam care ajunge primul la 1000 cu zarurile. Așa, mai apărea cîte un ciubuc, da' rar" - cam asta îmi zice taică-meu de cîte ori venea vorba de avioane. Și vorba venea, de obicei, cînd mai ara cîte un IAR sau MIG holdele țăranilor români.

Acum, să ne imaginăm că flota noastră aeriană survolează Tripoliul! Știu, e greu. Există doar două scenarii în cazul ăsta. 1. Avioanele n-au nicio problemă și bombardează ce trebuie. Nu e bine pentru armata lui Gaddafi. 2. Avioanele apucă să lanseze cîteva rachete și cad peste oraș cu tot cu armament. E mai rău pentru armata lui Gaddafi. Una e să te lovească ici și colea cîte un proiectil, alta e să cadă o cisternă de kerosen și șase bombe peste un cartier. Uite așa devenim un inamic de temut. Nimeni n-ar vrea să intre în război cu o țară care are în armată un regiment de piloți kamikaji. Ungaria, mai ușor cu ținutul ăla!"

 

Autor decapulmeu

Discuţie iniţiată de Adrian Mihalcea , la Joi, 24 Martie 2011 10:20
Ai nevoie să fii un membru al grupului înainte de a putea participa la această discuţie


Hosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 192 vizitatori online

Curs valutar BNR

13 august 2019
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7270
USD USD 4.2173
CHF CHF 4.3543
GBP GBP 5.0921
HUF HUF 1.4578
MDL MDL 0.2406
BGN BGN 2.4169
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

  • Currency Converter

  • Schimb 

    in

      

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.000708 seconds.
Website Security Test