Lya RO - www.lya.ro
Acasă Grupuri Controverse, polemici Discuţii Două OZN-uri în drum spre Terra: sunt aici pe 10 septembrieDouă OZN-uri în drum spre Terra: sunt aici pe 10 septembrie

Două OZN-uri în drum spre Terra:

sunt aici pe 10 septembrie


ozn-uri-ce-vor-aterizeaza-pe-pamant

Astronomul argentinian Sergio Toscano, directorul Centrului de Studii Astronomice din provincia Misiones, susţine că cele două OZN-uri sunt ascunse de ochii pământenilor de cometa Elenin, care străbate în prezent sistemul nostru solar, relatează marţi tabloidul rus Komsomolskaia Pravda, citat de Agerpres.

Într-un raport publicat luna trecută, Sergio Toscano indică 10 septembrie 2011 ca data la care pământenii ar putea primi vizita reprezentanţilor unor civilizaţii extraterestre. Argumentele sale în favoarea unei vizite a extratereştrilor pe Pământ gravitează în jurul cometei Elenin, descoperită în decembrie anul trecut. Astronomul argentinian afirmă că a studiat cu atenţie cometa şi a văzut clar că ea este urmată în zbor de doi cilindri uriaşi, despre care a declarat publicaţiei argentiniene Contexto că sunt nave spaţiale ale unor civilizaţii extraterestre.


"Omuleţii verzi se ascund în spatele cometei pentru a nu fi descoperiţi mai devreme. În plus, aceasta le serveşte şi ca scut împotriva asteroizilor. Sau poate cometa este ea însăşi parte a unei nave gigantice, formată din două compartimente, cu care extratereştrii călătoresc în spaţiu, vizitând diferite planete", a prezentat Sergio Toscano presupusul eveniment. Potrivit acestuia, şi astronomii chinezi au avansat astfel de supoziţii anul trecut, dar NASA a căutat să clasifice aceste informaţii.

Conform calculelor sale, pământenii ar urma să primească vizita "străinilor" din Univers la 10 septembrie 2011, scrie evz.ro. Însă s-au încins dezbaterile în acest sens, deoarece referinţele astronomice arată că Elenin, cometa, se va apropia la o distanţă minimă de Pământ - 34,9 milioane km - la 16 octombrie 2011. Şi dacă omuleţii verzi ar dori într-adevăr să aterizeze pe Terra, o ocazie ca aceasta mai rar să găsească, comentează Komsomolskaia Pravda, întrebându-se dacă Toscano nu a comis cumva vreo eroare de calcul.

"Este vorba nu doar de o eroare, ci de o inflamare deliberată a pasiunilor nesănătoase faţă de această cometă", afirmă astronomul rus Leonid Elenin, angajat al Institutului de Matematică Aplicată Keldâş din Moscova, care a şi descoperit cometa. Efortul de observare a cometei s-a făcut de la observatorul independent ISON- NM, care funcţionează în baza proiectului rusesc de cercetare a asteroizilor ISON (International Scientific Optical Network).

Descoperirea cometei în decembrie trecut de către un savant rus a fost un fapt remarcabil, întrucât ultima descoperire a oamenilor de ştiinţă sovietici datează din 1990. În prezent, cometa se află la 60 milioane de km de Pământ, de aproximativ cinci ori mai departe decât Luna. Dar, chiar şi aşa generează foarte multe speculaţii pe internet.

sursa: realitate.net

Discuţie iniţiată de George , la Sâmbătă, 14 Mai 2011 23:17
Ai nevoie să fii un membru al grupului înainte de a putea participa la această discuţie


Hosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 148 vizitatori online

Curs valutar BNR

13 august 2019
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7270
USD USD 4.2173
CHF CHF 4.3543
GBP GBP 5.0921
HUF HUF 1.4578
MDL MDL 0.2406
BGN BGN 2.4169
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

  • Currency Converter

  • Schimb 

    in

      

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.000723 seconds.
Website Security Test