Lya RO - www.lya.ro
Acasă Grupuri IT News Discuţii Telefoanele furate vor rămâne fără semnalTelefoanele furate vor rămâne fără semnal

 

Telefoanele furate vor rămâne fără semnal

 

Cei care își pierd telefoanele mobile, pot sta liniștiți. Oricine intră în posesia aparatului, dacă este de rea credință, nu-l va putea folosi cu siguranță. Nu doar că nu vor avea acces la datele stocate în smartphone, dar, chiar și fără cartelă, telefonul va rămâne fără semnal.

Până la sfârșitul acestui an, România va avea propria bază specială care va conține datele de identificare ale telefoanelor pierdute de proprietari, anunță yoda.ro. Astfel, la cererea titularilor, aparatele vor rămâne fără semnal, făcând imposibilă utilizarea lor de cei care au intrat în posesia telefoanelor nu tocmai prin metode ortodoxe.

Până atunci, alte metode de apărare le pot oferi diferitele aplicații care sunt deja pe piață la prețuri de câțiva euro. Astfel, unele pot șterge datele din memorie, iar altele chiar fotografia fața hoțului dacă smartphone-ul dispune de o cameră foto frontală.

Discuţie iniţiată de Pandrea Alina , la Marţi, 17 Aprilieie 2012 10:54


Hosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 170 vizitatori online

Curs valutar BNR

09 octombrie 2019
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7502
USD USD 4.3252
CHF CHF 4.3526
GBP GBP 5.2877
HUF HUF 1.4205
MDL MDL 0.2447
BGN BGN 2.4287
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

  • Currency Converter

  • Schimb 

    in

      

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.000731 seconds.
Website Security Test