Lya RO - www.lya.ro
Acasă Grupuri IT News Discuţii Cum sa recuperam(reparam) arhivele sau fisierele corupteCum sa recuperam(reparam) arhivele sau fisierele corupte

Programele ajutatore

fisiere arhive

Arhivele zip sau rar corupte

Se intampla deseori sa primim mesajul, de la calculator, ca arhiva noastra este „corupta” si deci nu mai este accesibila.
Acest lucru poate fi cauzat, cum se intampla si cu documentele office, de o problema pe discul unde se afla arhiva (de ex zgarieturi pe CD sau DVD). Daca partea cu probleme a fisierului nu este prea mare, putem inca sa o scoatem la capat cu ajutorul unui mic program gratuit si eficient.
Programul respectiv ne ajuta in cazul fisierului ZIP si se cheama DiskInternals ZIP Repair, decarcabil aici.
Daca file-ul corupt este RAR sau SFX putem utiliza fie WinRar, care corecteaza fisierele fisierele corupte, sau varianta demo a Advanced RAR Repair, care poate fi descarcata de aici.
In eventualitatea ca fisierul este CAB putem utiliza demo de la Advanced CAB Repair, care ne permite sa recuperam continutul arhivei, programul fiind descarcabil aici.

Cum sa reparam fisierele Office corupte

Se poate intampla ca atunci cand extragem documente office dintr-un fisier comprimat sa le gasim corupte, cu alte cuvinte inaccesibile. O alta posibilitate este ca suportul fisierului office (stick etc) sa fie uzat.
In aceste cazuri, fisierul nu este neaparat pierdut, exista de fapt anumite programele care permit recuperarea lui sau cel putin a unei parti a acestuia. Mai sunt si softuri specifice care permit prin versiuni demo sa se salveze fisierele care nu mai sunt accesibile.
Aceste programe pot fi descarcate de pe site-ul Office Recovery, care permite alegerea produsului care se adapteaza cel mai bine cazului nostru sau descarcarea completa a suite-ului.
Majoritatea programelor fiind contra cost, va semnalez acest demo fara limite, in sensul ca in perioada de proba pot fi recuperate oricate documente office fara limita de numar de pagina sau de marime a fisierului. Programul este Advanced Office Repair si poate fi descarcat prin site-ul download.com de aici.
Daca in schimb nu vreti sa economisiti cheltuielile pentru ca fisierul corupt este prea important, va recomand Ontrack Easy Recovery. Este un suite foarte bun, care reuseste acolo unde alte softuri esueaza.
Exista si un programel gratuit specific pentru documentele Word care se numeste Repair My Word.

Discuţie iniţiată de Pandrea Alina , la Luni, 06 Octombrie 2014 20:32


Hosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 61 vizitatori online

Curs valutar BNR

16 ianuarie 2020
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7795
USD USD 4.2831
CHF CHF 4.4492
GBP GBP 5.5920
HUF HUF 1.4317
MDL MDL 0.2459
BGN BGN 2.4437
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

  • Currency Converter

  • Schimb 

    in

      

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.000763 seconds.
Website Security Test