Lya RO - www.lya.ro
Acasă Promotii Ski in Austria 2013 - 2014, Trambulina de Ski de pe BergiselSki in Austria 2013 - 2014, Trambulina de Ski de pe Bergisel Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 
Promotii
Marţi, 24 Septembrie 2013 12:40

Ski in Austria 2013 - 2014

Trambulina de Ski de pe Bergisel

Oferte Ski in AUSTRIA 2013 - 2014
Cel mai nou simbol futurist al Innsbruckului este trambulina de schi de pe Bergisel, cunoscută mai ales prin turneul celor patru trambuline.

Promo
(P) Oferte Ski AUSTIA 2013 - 2014

Trambulina de pe Bergisel, reproiectată de arhitecta vedetă Zaha Hadid în 2001 este considerată o adevărată senzaţie arhitectonică. Ea se termină într- o formă suplă, plină de avânt, conectând astfel cafeneaua, terasa panoramică şi rampa de lansare. Sportivii pot ajunge la capătul a 455 de trepte în turnul trambulinei. Mult mai confortabil se ajunge în turn cu liftul înclinat şi cu liftul pentru vizitatori, la cafenea şi la restaurant, dar şi la platforma panoramică ce oferă o privelişte la 360 de grade asupra lumii montane tiroleze.

Locaţia este încă de la deschidere unul dintre cele mai iubite obiective turistice din Tirol. Deschis zilnic între orele 9.00 şi 17.00. 

sursa: www.austria.info


Ultima actualizare în Marţi, 24 Septembrie 2013 13:10
 

Adaugă comentariu

Adaugati comentarii de bun simt si la obiect cu articolul ce urmeaza sa-l comentati. Daca nu sunteti logat comentariul va fi supus aprobari de un Moderator, altfel comentariul apare imediat. Va multumim!


Codul de securitate
ActualizeazăHosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 138 vizitatori online

Curs valutar BNR

18 iunie 2019
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7249
USD USD 4.2241
CHF CHF 4.2222
GBP GBP 5.2925
HUF HUF 1.4662
MDL MDL 0.2315
BGN BGN 2.4158
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

  • Currency Converter

  • Schimb 

    in

      

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.001653 seconds.
Website Security Test