Lya RO - www.lya.ro
Acasă Sfaturi utile si mai putin utile Nucile de Sapun, Detergent 100% natural, eficient, ecologic, economic, hipoalergenicNucile de Sapun, Detergent 100% natural, eficient, ecologic, economic, hipoalergenic Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 2
Cel mai slabCel mai bun 
Sfaturi Utile
Marţi, 25 Februarie 2014 12:02Nucile de Sapun, 

Detergent 100% natural, 

eficient, ecologic, economic, 

hipoalergenic

....Daca esti interesat poti intra aici sa vezi Nucile de Sapun, Detergent 100% natural, eficient, ecologic, economic, hipoalergenic

Detergent 100% natural, eficient, ecologic, economic, hipoalergenicUtilizate de secole în India și Nepal, nucile de săpun sunt fructul unui copac cunoscut sub denumirea științifica Sapindus Mukorossi, ce crește într-o zonă nepoluată, la poalele munților Himalaya. Nucile de săpun conțin saponina, o substanță tensioactivă care în contact cu apa acționeaza ca un detergent. Denumirea este mai mult decat sugestiva, provenind din cuvantul latin sapo, ce înseamnă săpun.

7 MOTIVE pentru a folosi NUCILE DE SĂPUN:

• sunt 100% NATURALE

Nucile de săpun sunt alternativa sănătoasa la detergenții convenționali deoarece nu sunt supuse niciunui procedeu industrial de prelucrare. Ele ajung la dumneavoastă așa cum au fost culese.

• sunt EFICIENTE

Folosite în combinație cu înălbitorul ecologic pe bază de oxigen, sunt la fel de eficiente ca un detergent convențional. Sunt potrivite pentru rufe albe și colorate. În cazul țesăturilor fine (bumbac, mătase, lână) se pot folosi fără înălbitor, la temperaturi joase.

• sunt ECOLOGICE, BIODEGRADABILE, NON-POLUANTE

Nucile de săpun sunt 100% de origine vegetală. Arborele în care cresc nucile de săpun reprezintă o resursă inepuizabilă și absoarbe bioxidul de carbon. Spre deosebire de detergenții convenționali, nucile de săpun nu reprezintă un pericol pentru apa în care se devarsă și pentru mediul înconjurător, fiind biodegradabile și non-toxice. Consumul de energie este redus, deoarece nu mai este nevoie de programul suplimentar de clătire.

• sunt ECONOMICE

Punga de 1kg de nuci de săpun este suficientă pentru aproximativ 200 de SPĂLARI, suficient pentru a spăla timp de un an în cazul unei familii cu 3 membri. Nu aruncați nucile de săpun după ce le scoateți din mașina de spălat! Puteți refolosi nucile de săpun pentru a obține șampon de păr antimătreață, săpun lichid, detergent lichid de rufe, șampon hipoalergenic pentru copii, soluție universală de curățat, ș.a. Click aici pentru rețetă.

• sunt HIPOALERGENICE

Nucile de săpun sunt recomandate bebelușilor, copiilor, persoanelor care suferă de alergii, dermatită atopică, psoriazis, descuamări și tuturor persoanelor ce doresc să nu se mai expuna riscurilor ce derivă din folosirea detergentilor convenționali.

• NU ATACĂ ȚESĂTURILE

Puteți folosi nucile de săpun fără grija că vor influența rezistența țesăturilor. Nucile de săpun sunt indicate mai ales pentru țesături delicate, deoarece spală blând și eficient în același timp.

• sunt UȘOR DE FOLOSIT Umpleți săculețul de bumbac din interiorul ambalajului cu 5-6 jumătăți de nuci de săpun sau mai multe, în funcție de duritatea apei și puneți-l în mijlocul rufelor pentru spălat. Porniți progamul dorit al mașinii de spălat. La finalul programului, lăsați săculețul să se usuce într-un loc ferit de umezeală.

 

Adaugă comentariu

Adaugati comentarii de bun simt si la obiect cu articolul ce urmeaza sa-l comentati. Daca nu sunteti logat comentariul va fi supus aprobari de un Moderator, altfel comentariul apare imediat. Va multumim!


Codul de securitate
ActualizeazăHosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 48 vizitatori online

Curs valutar BNR

09 octombrie 2019
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7502
USD USD 4.3252
CHF CHF 4.3526
GBP GBP 5.2877
HUF HUF 1.4205
MDL MDL 0.2447
BGN BGN 2.4287
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

  • Currency Converter

  • Schimb 

    in

      

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.001688 seconds.
Website Security Test