Lya RO - www.lya.ro
Acasă LifeStyle Liam Neeson in Necunoscutul, un nou film de actiune



Liam Neeson in Necunoscutul, un nou film de actiune Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
Subiecte diverse pe teme de interes general
Joi, 17 Februarie 2011 11:10


Liam Neeson in Necunoscutul,

un nou film de actiune


liam_neesonCelebrul actor irlandez Liam Neeson revine într-un nou film de acţiune, Necunoscutul, care va avea premiera în România din 18 februarie în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex Cluj şi reţeaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Bacău, Timişoara, Arad, Baia Mare, Iaşi).

După rolurile de compoziţie, care au făcut istorie, din Lista lui Schindler, Gun Shy sau Michael Collins, Liam Neeson a adus un suflu nou filmelor de acţiune cu interpretările aclamate din  Taken, Clash of the Titans/Înfruntarea Titanilor sau  Next Three Days/Trei Zile de Coşmar.

Realizat după romanul omonim scris de Didier van Cauwelart, Necunoscutul aduce pe marile ecrane o poveste enigmatică. Liam Neeson este doctorul Martin Harris. Acesta pleacă alături de soţia să (Ianuarie Jones) în Berlin pentru a participa la o conferinţa de specialitate. Însă, în urma unui accident cumplit de maşină, Martin se trezeşte pe un pat de spital, confuz şi fără să aibă idee cum a ajuns acolo. La scurt timp, constată stupefiat că nimeni nu îl recunoaşte şi este privit ca un străin chiar şi de către soţia lui.  

De aici până la haos nu mai este decât un pas, doctorul porneşte într-o cursă agonizantă pentru a-şi recupera viaţa şi nici măcar din partea poliţiei nu primeşte ajutor. Rămas fără acte, extenuat şi hărţuit, Martin începe să pună sub semnul întrebării totul, inclusiv propria-i identitate şi sănătate mintală.

,,Am înţeles pe deplin prin ce trecea Martin. În tinereţe am fost boxeur amator şi nu de puţine ori am avut de-a face cu momente de semi-inconştientă după lovituri ceva mai puternice."
Un aliat neaşteptat (Diane Kruger) pare să îi readucă speranţa, dar aflarea adevărului rămâne în continuare o misiune imposibilă. Neeson a fost atras încă de la început de scenariu, mărturisind: ,,Am înţeles pe deplin prin ce trecea Martin. În tinereţe am fost boxeur amator şi nu de puţine ori am avut de-a face cu momente de semi-inconştientă după lovituri ceva mai puternice. Aşa că pot spune că ştiu cum e să îţi pierzi memoria, experienţa de viaţă ajutându-mă să creez cât mai bine acest rol”. Filmat în totalitate în Berlin, pelicula a împrumutat din aerul deosebit al acestui oraş. Astfel, cele două lumi care continuă să coexiste şi astăzi în capitala Germaniei sunt oarecum o prelungire a ceea ce trăieşte personajul principal.

sursa: cinemagia.ro

Ultima actualizare în Joi, 17 Februarie 2011 11:21
 

Adaugă comentariu

Adaugati comentarii de bun simt si la obiect cu articolul ce urmeaza sa-l comentati. Daca nu sunteti logat comentariul va fi supus aprobari de un Moderator, altfel comentariul apare imediat. Va multumim!


Codul de securitate
Actualizează



Hosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry





Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 140 vizitatori online

Curs valutar BNR

13 august 2019
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7270
USD USD 4.2173
CHF CHF 4.3543
GBP GBP 5.0921
HUF HUF 1.4578
MDL MDL 0.2406
BGN BGN 2.4169
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

  • Currency Converter

  • Schimb 

    in

      

Newsletter







FREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.001773 seconds.
Website Security Test