Lya RO - www.lya.ro
Acasă Termeni si conditii generaleTermeni si conditii generale Imprimare
Miercuri, 20 Mai 2009 16:06

Termeni si conditii de utilizare a sectiunilor site-ului Lya ROLya RO

Folosirea acestui site, apartinand Lya RO - www.lya.ro - presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre administratorul site-ului, denumit in continuare "Administratorul", fara notificarea prealabila a persoanelor care le utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.


ATENTIE! In cazul in care nu sunt de acord cu conditiile impuse,
utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea tuturor sectiunilor site-ului Lya RO.


Reguli generale

Administratorul:
- nu isi asuma nici o responsabilitate in privinta continutului mesajelor/informatiilor transmise de Utilizatori;
- va depune toate eforturile pentru functionarea in bune conditii a site-ului; cu toate acestea, vor putea exista intreruperi in functionare, sau imposibilitati de accesare de catre Utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp, din orice motive;
- va incerca sa reduca timpul intre momentul inregistrarii ca membru si activarea contului, dar, vor exista si situatii in care acest timp sa se prelungeasca la 2-3-4 zile.
- este interzisa prin intermediul site-ului incalcarea dreptului de autor apartinand tertilor;
- mesajele/informatiile transmise de Utilizatori pot fi transferate in orice mod in alte forumuri/discutii prin hotararea administratorului, daca acesta apreciaza ca se potrivesc mai bine temei de destinatie;
- pe masura aparitiei unor situatii noi de orice natura ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica conditiile si termenii de utilizare.
- datele si informatiile personale transmise de Utilizatori catre site-ul nostru vor ramane strict confidentiale sau vor fi facute publice, functie de optiunile proprii si vor fi folosite doar in scopul pentru care au fost furnizate.

Obligatiile utilizatorului

A. Reguli generale

Din motive de securitate, pentru a restrictiona accesul robotilor de spam pe site, o persoana care se inscrie pe site ca Membru, poate fi nevoit uneori sa astepte activarea contului sau de catre administrator, inainte de a avea posibilitatea sa posteze mesaje.
Persoana care doreste sa se inscrie ca membru al site-ului are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont pe site. In cazul in care Administratorul are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a nu activa contul.

Unui membru al siteului ii este interzis sa transmita/publice mesaje sau informatii al caror continut:
- este obscen, grosolan sau jignitor, sau aduce atingere sau este in masura sa aduca atingere anumitor persoane, interese sau relatii sociale, dar nu numai;
Nu se accepta insulte, injurii sau alt limbaj neadecvat.
- contine oferte comerciale fara nici o legatura cu specificul site-ului;
- contine informatii cu caracter politic;
- nu corespund (din punctul de vedere al Administratorului) scopului site-ului

In cazurile in care Administratorul apreciaza ca un Utilizator nu respecta conditiile si termenii de utilizare sau a adus ori poate aduce atingere in orice mod scopului site-ului, Administratorul poate restrictiona accesul acelei persoane la site.

Restrictionarea poate insemna:
- stergerea mesajelor al caror continut nu respecta termenii si conditiile site-uluii;
- suspendarea temporara sau permanenta a contului si a tuturor informatiilor pe care le contine;
- stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciile site-ului

Restrictionarea accesului Utilizatorului poate sa fie sau nu precedata de avertismente, in functie de aprecierea exclusiva a Administratorului.

B. Reguli specifice Forumului Lya RO

Deoarece acest forum este integrat intr-un site cu un anumit specific este de preferat ca inainte de a posta un mesaj sa va familiarizati cu specificul, problemele si discutiile ridicate pana in acel moment.

C. Reguli de bun-simt

- Daca nu sunteti foarte siguri de cum se utilizeaza forumul, cititi mai intai intrebarile si raspunsurile din sectiunea Ajutor sau adresati o intrebare la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

- Cititi mai intai cu mare atentie ...si rabdare.... toate rubricile forumului si apoi incadrati-va mesajul la cea mai potrivita rubrica. Postarea mesajelor aiurea poate produce dezordine in forum

- Chiar daca mesajului pe care doriti sa-l postati vi se pare de o importanta cu totul si cu totul deosebita.....nu incercati sa atrageti atentia asupra lui cu orice pret: daca subiectul mesajului dvs. a mai fost abordat, incercati sa continuati discutiile existente in loc sa incepeti o discutie noua pe o tema redundanta. In acest caz Administratorul isi rezerva dreptul de a sterge noul sir de discutii.

- Daca considerati ca mesajul dvs. nu se incadreaza in nici una dintre rubricile deja existente, si chiar doriti sa incepeti un sir de discutii nou, alegeti un titlu clar si sugestiv pentru tematica discutiei incepute si evitati interjectii, prescurtari, cuvinte de argou sau expresii neconcludente de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", “Intrebare”, “mesaj”, “intrebare-mesaj”, etc....

- Evitati folosirea in exces a literelor mari. NU postati mesaje scrise in totalitate cu litere mari. Nu veti reusi sa atrageti mai mult atentia asupra situatiei/mesajului dvs. – textele scrise cu litere mari sunt greu de citit si deranjeaza foarte mult ochiul. Pe internet folosirea majusculelor echivaleaza cu strigatele din limbajul verbal, ori noi aici suntem sa discutam civilizat unii cu altii...nu sa strigam unii la altii...

- Este de preferat sa se evite si excesul de formatari intr-un singur mesaj. Textul trebuie sa fie "normal": nu folositi in mod excesiv imaginile emotive (emoticons icon), nu folositi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni prea mari sau prea mici, nu folositi excesiv punctuatia (ex. ! sau ?)

- Incercati sa pastrati un aspect ingrijit al mesajului. Folositi functia “Previzualizare” care va ajuta sa mai controlati odata mesajul inainte de a-l trimie pe forum. Evitati folosirea functiei Copy/Paste de pe alte site-uri, forumuri, grupuri de discutii, deoarece se copiaza si formatarea respectiva.
Daca doriti sa completati un mesaj deja trimis folositi functia “Edit” (dreapta, jos), in loc de a posta inca un mesaj. Evitati postarea a 2 mesaje consecutive in acelasi sir de discutii intr-un interval scurt de timp. Aveti rabdare sa va raspunda cineva.

- Va rugam foarte, foarte mult sa evitati folosirea prescurtarilor folosite pe messenger, mai ales in cadrul cuvintelor: folosirea literei “k”, in loc de “ca”, folosirea de prescurtari, „lol“, „omg“, “vb”, “cd”... ..precum si folosirea in exces a cuvintelor din limba engleza.
Limba in care se scrie este limba romana (nu inseamna ca nu se accepta si citate sau expresii comune din limbi de circulatie internationala,), eventual o limba romana corecta si eleganta din punct de vedere gramatical, ortografic, si al exprimarii.

- Postati NUMAI mesaje ce se incadreaza in tematica forumului;

- Incercati sa evitati trimiterea de mesaje care nu spun nimic, fara “substanta”, formate numai dintr-un cuvant sau mai multe…. Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda.

- Citati din mesajul la care raspundeti DOAR strictul necesar;

- NU trimiteti, pe cit posibil, mesaje foarte mari, irelevante pentru subiectul discutiei, care contin attachment-uri, sigle sau poze foarte mari;

- Este de dorit sa existe cat mai multe discutii si un schimb permanent de informatii cu conditia folosirii unui ton si a unui limbaj civilizat si discutarii/combaterii IDEILOR, NU A PERSOANELOR sau a organizatiilor din care fac parte;

Regula de aur a forumului: “Se combat idei si NU persoane”

Indiferent de ceea ce sustin, este mai bine sa combati problema si nu persoana. Doar pentru ca stii sau banuiesti caracterul unei persoane nu inseamna ca aceasta ar trebui insultata, chiar daca o persoana, prin posturile sale pare intoleranta, discriminatorie, rauvoitoare. aroganta sau pline de ura – nu-i spune „taci din gura, ........”. Ar trebui sa poti sa dovedesti prin argumente ce vrei sa spui.
Orice derogare de la aceasta regula (adica atacurile la persoana in locul tratarii temei discutate) poate duce la utilizarea unor jigniri personale care nu-si au rostul pe acest forum si care vor fi aspru sanctionate de catre administrator.

- Va rugam sa manifestati TOLERANTA, rabdare si intelegere pentru opiniile celorlalti, chiar si in situatia in care nu sunteti de acord cu ele. Va rugam sa nu trimiti mesaje daca scopul lor este doar sa creeze probleme, sa atace sau hartuiasca pe cineva, opiniile cuiva, credinte sau cultura altora, fara o dezbatere argumentata a temei discutate.

Ideea acestor reguli nu este aceea de a speria utilizatorii, ci, din contra, de a-i antrena la discutii intr-un mediu sigur si placut.

Speram ca am reusit!


Va multumim si va asteptam sa vizitati sectiunile site-ului nostru!

Administratia Lya RO 


Termeni si conditiile ca si Regulamentul sunt valabile din momentul publicari lor!

 

Ultima actualizare în Luni, 04 Februarie 2013 23:53
 

Adaugă comentariu

Adaugati comentarii de bun simt si la obiect cu articolul ce urmeaza sa-l comentati. Daca nu sunteti logat comentariul va fi supus aprobari de un Moderator, altfel comentariul apare imediat. Va multumim!


Codul de securitate
ActualizeazăHosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 133 vizitatori online

Curs valutar BNR

16 ianuarie 2020
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7795
USD USD 4.2831
CHF CHF 4.4492
GBP GBP 5.5920
HUF HUF 1.4317
MDL MDL 0.2459
BGN BGN 2.4437
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

  • Currency Converter

  • Schimb 

    in

      

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.001774 seconds.
Website Security Test