Lya RO - www.lya.roDespre mine

Nu există informaţii publice, cu caracter personal.

My Tagged Videos

No photos uploaded yet.
James G.

James G.

Aceseaza Info Utile si vezi situatia drumurilor in timp real in Romania!
- 6 ani în urmă adăugat de
 • Karma
 • Membru din
 • Sâmbătă, 22 August 2009 17:38
 • Ultima dată online
 • 4 ani în urmă adăugat de
 • Vizualizări profil
 • 5,041 vizualizări
 • ATENŢIONARE METEOROLOGICĂ, COD GALBEN - 19 ianuarie ora 18 – 21 ianuarie ora 10  Intervalul : 19 ianuarie ora 18 – 21 ianuarie ora 10
  Zonele afectate : conform textului şi hărţii
  Fenomene : temperaturi coborâte, ger noaptea şi dimineaţa


  .......
  Citeste mai mult...
  kunena.post Ian 19
 • Prognoza meteo in intervalul 30 martie - 12 aprilie 2015  BANAT
  La începutul intervalului, valorile termice diurne vor fi apropiate de mediile climatologice şi se vor situa între 13 şi 15 grade, dar în perioada 2 – 7 aprilie vor scădea până la medii de 9...10 grade, caracterizând o vreme mai rece decât în mod obişnuit. După data de 8 aprilie temperaturile vor creşte uşor şi treptat până la valori medii de 13...14 grade Celsius. Temperaturile minime vor fi pozitive, exceptând nopţile din perioada 2 – 8 aprilie când vor apropiate de pragul de îngheţ.
  Vor fi ploi aproape zilnic, local moderate cantitativ în zilele de 30 şi 31 martie, dar posibil şi în 5 şi 6 aprilie. În special în zonele de deal, în nopţile mai reci, nu sunt excluse precipitațiile mixte.

  CRIŞANA
  În primele două zile ale intervalului, temperaturile maxime vor fi apropiate de mediile climatologice şi se vor situa între 12 şi 14 grade, dar în perioada 2 – 7 aprilie vor scădea până la medii de 8...9 grade, caracterizând un regim termic sub cel normal. După data de 8 aprilie tendinţa va fi de încălzire uşoară până la valori medii de 12 grade Celsius. Temperaturile minime vor fi uşor pozitive, exceptând nopţile din perioada 2 – 8 aprilie când se vor situa în medie între -2 şi 0 grade.
  Vor fi ploi aproape zilnic, local moderate cantitativ în zilele de 30 şi 31 martie, dar posibil şi în jurul datelor de 2 şi 7 aprilie. În special în zonele de deal, în nopţile mai reci, nu sunt excluse precipitațiile mixte.

  .......
  Citeste mai mult...
  kunena.post Mar 30
 • James G. created a new topic PowerOffHijack - Un nou bug loveste Android in the forum.
  PowerOffHijack - Un nou bug loveste Android  Este o amenintare serioasa pentru telefonul tau!

  Un nou bug loveste Android, fiind capabil sa efectueze apeluri, sa trimita mesaje, sa faca poze, totul cand telefonul pare a fi inchis!

  Conform unui raport al firmei de securitate AVG, acest malware, numit PowerOffHijack, prezinta o caseta de dialog falsa care ii cere utilizatorului sa inchida telefonul cu butonul de shut down.

  Acest bug preia atunci controlul asupra procesului de shutdown, imitand procedura standard si animatiile si da impresia ca telefonul a fost stins cand, de fapt, telefonul este in continuare pornit. PowerOffHijack trece atunci la treaba - acceseaza informatiile sensibile si profita de functiile de baza ale telefonului.

  ........
  Citeste mai mult...
  kunena.post Feb 22
 • Prognoza meteo in intervalul 9 - 22 februarie 2015  BANAT
  Pornind de la temperaturi maxime medii apropiate de 0 grade, procesul de încălzire a vremii va culmina pe 16 februarie, când valorile termice diurne vor atinge medii de 7...8 grade, uşor mai ridicate decât normele regionale în această perioadă din an. La rândul ei, media temperaturilor minime va creşte de la -6...-5 grade în primele două nopţi spre -2 grade la începutul celei de-a doua săptămâni. Între 17 şi 22 februarie, media maximelor termice va oscila uşor în jurul valorii de 8 grade, iar aceea a minimelor se va menţine foarte aproape de -2 grade, conturându-se astfel un regim termic apropiat de cel normal pentru a doua parte a lunii februarie.

  Exceptând primele două zile, când izolat va ninge slab, precipitaţiile vor lipsi în prima săptămână. În intervalul 17 - 22 februarie va fi posibilă reapariţia precipitaţiilor slabe, de data aceasta predominant sub formă de ploaie.

  .......
  Citeste mai mult...
  kunena.post Feb 11
 • 5 februarie 2015 - COD GALBEN - Atentionare Meteorologica

  COD GALBEN
  Intervalul : 06 februarie 2015, ora 16 – 07 februarie 2015, ora 14
  Fenomene : ninsori viscolite
  .......
  Citeste mai mult...
  kunena.post Feb 05
 • POODLE attack - O noua vulnerabilitate in protocolul SSL 3.0

  Bodo Möller, Thai Duong și Krzysztof Kotowicz din echipa de securitate Google au descoperit aceasta vulnerabilitate critică de proiectarea in protocolul SSL 3.0.  POODLE atac ("Padding Oracle On Downgraded Legacy Encryption") permite unui atacator in retea decriptarea datelor in text si accesul la informatii sensibile.

  .......
  Citeste mai mult...
  kunena.post Nov 04
 • Prognoza meteo pana in data de 9 noiembrie 2014  BANAT
  Intervalul de prognoză va debuta cu o vreme uşor mai rece decât în mod obişnuit în această perioadă din an, cu valori medii ale temperaturilor maxime de 9...11 grade şi ale minimelor uşor peste pragul de îngheţ. De la mijlocul săptămânii, după data de 30 octombrie, vremea se va încălzi uşor şi treptat de la o zi la alta, astfel că maximele diurne vor ajunge în a doua parte a intervalului de referinţă la 14...15 grade, în medie, reprezentând valori uşor peste cele normale pentru începutul lunii noiembrie. Semnificativ va fi saltul în privinţa regimului termic nocturn, minimele ajungând la valori peste cele climatologic specifice perioadei, cu minime, în medie, de 6...8 grade.
  Probabilitatea de ploaie va creşte în ultimele zile ale intervalului de prognoză.

  CRIŞANA
  În prima săptămână a intervalului de prognoză, regimul termic diurn va fi caracterizat de valori în jurul celor obişnuite la sfârşit de octombrie şi început de noiembrie, cu valori medii de 11...12 grade. Pentru a doua săptămână, după data de 3 noiembrie, se estimează o creştere de temperatură, astfel că maximele pot fi uşor mai ridicate decât mediile climatologic specifice perioadei, ajungând la o medie de 13...15 grade. Această tendinţă o va avea şi regimul temperaturilor nocturne, relativ scăzute în primele zile, când media regională a minimelor va fi de 0....3 grade, apoi în creştere treptată, chiar semnificativă la mijlocul celei de-a doua săptămâni, când vor fi în medie 5...7 grade.
  Probabilitatea de ploaie va creşte după data de 5 noiembrie.

  TRANSILVANIA
  Intervalul de prognoză va debuta cu o vreme rece, mai ales în cursul nopţilor şi al dimineţilor, când vor fi valori medii negative ale temperaturilor minime, de -5...-2 grade, chiar mai scăzute în zonele depresionare. În acelaşi timp, regimul termic diurn va fi caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice perioadei din an, cu o medie a maximelor de 9 la 12 grade în prima săptămână. Apoi încălzirea uşoară şi treptată a vremii se va concretiza prin valori medii ale maximelor de 11...13 grade şi ale minimelor de 0...3 grade, ceva mai scăzute în partea de est a regiunii.
  Probabilitatea de ploaie va fi în creştere în ultimele zile ale intervalului de prognoză.

  .......
  Citeste mai mult...
  kunena.post Nov 03
 • ATENŢIONARE METEOROLOGICĂ - 24 octombrie, ora 10:00 – 24 octombrie, ora 23  Intervalul : 24 octombrie, ora 10:00 – 24 octombrie, ora 23

  Fenomene : precipitaţii mixte, răcire accentuată

  ATENŢIONARE METEOROLOGICĂ - ACTUALIZARE

  COD GALBEN
  În intervalul menţionat, în jumătatea de nord a Moldovei şi în zona Carpaţilor Orientali vremea va continua să se răcească, vor fi precipitaţii mixte şi se vor cumula cantităţi care vor depăşi izolat 15 l/mp. Temporar, în judeţele Botoşani, Suceava şi Neamţ, precum şi în zona de munte a judeţului Bacău vor predomina ninsorile.
  Notă: Până spre sfârşitul zilei de sâmbătă, 25 octombrie, în regiunile sud-estice şi pe crestele montane vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50 - 60 km/h.

  .......
  Citeste mai mult...
  kunena.post Oct 24
 • Guvernul de la Budapesta a propus un proiect de taxare a utilizatorilor de Internet in functie de traficul consumat  Potrivit portofolio.hu, ministrul Economiei Mihaly Varga, vrea ca incepand din 2015 toti utilizatorii de Internet din Ungaria sa plateasca o taxa pe Internetul consumat. Potrivit proiectului de lege trimis la vot in Parlament, fiecare gigabyte va fi taxat cu 150 de forinti (un pic peste 2 lei) – pe langa costul normal al traficului platit de utilizatori providerilor de Internet.

  .......
  Citeste mai mult...
  kunena.post Oct 24
 • Prognoza meteo in intervalul 20 octombrie - 2 noiembrie 2014  BANAT

  În primele două zile ale acestei săptămâni vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă, cu valori medii ale temperaturilor maxime de 20...22 de grade şi minime în jur de 10 grade. În intervalul 22 – 25 octombrie, scăderea de temperatură va fi semnificativă, astfel că valorile termice vor fi sub mediile climatologice. Maximele se vor situa între 8 şi 11 grade, iar minimele se vor apropia de 0 grade, în 25 octombrie. După această dată, regimul termic se va apropia de normalul perioadei, maxime în medie de 13...14 grade şi minime de 3...5 grade.
  În intervalul 21 – 24 octombrie va ploua temporar, iar cantităţile de apă pot fi însemnate. Probabilitatea de ploaie va creşte după 28 octombrie, când sunt posibile ploi slabe.

  .......
  Citeste mai mult...
  kunena.post Oct 23
 • James G. created a new topic RoTLD si securitatea datelor personale in the forum.
  RoTLD si securitatea datelor personale - ZERO  De curand am facut demersuri pentru a inregistra la RoTLD - Romania Top Level Domain doua domenii, pana aici nimic interesant, dar pentru ca dura cam mult dimineata am verificat pe site-ul lor starea acestora si surpriza;.....

  .......
  Citeste mai mult...
  kunena.post Oct 17
 • James G. created a new topic Lansare - Windows 9 va fi Windows 10 in the forum.
  Lansare - Windows 9 va fi Windows 10  „Circa 1,5 miliarde de oameni folosesc Windows“, așa și-a început Terry Myerson, șeful diviziei Windows, prezentarea. Cu siguranță sunt mulți, cu siguranță Windows 9 va face cumva să fie și mai mulți. „Windows a ajuns în prag (n.r.: Threshold) și e timpul pentru un nou Windows“, a continuat acesta. Acesta spune că noul Windows trebuie construit cu gândul la o lume axată pe dispozitive mobile. „Care ar trebui să fie numele acestuia?“, s-a întrebat retoric.

  El a spus că noul Windows ar trebui să se numească Windows One. „Dar Windows 1 a fost făcut deja. Și n-ar fi corect să-i spun Windows 9“, a continuat. „Noul Windows se va numi Windows 10“, a comunicat el numele.

  .......
  Citeste mai mult...
  kunena.post Oct 01
 • Prognoza meteo in intervalul 29 septembrie - 12 octombrie 2014  BANAT

  În primele zile ale intervalului de prognoză, temperaturile diurne vor marca o creştere, de la valori medii de 20...21 de grade, până la 23...24 de grade. În intervalul 2 – 4 octombrie, va avea loc un proces de răcire şi maximele vor scădea până la 17 grade pe 5 - 6 octombrie, pentru ca apoi să crească din nou, spre 20 de grade Celsius în intervalul 8 - 12 octombrie. Temperaturile nocturne vor avea o evoluţie asemănătoare, fiind în creştere la începutul spre o medie de 11 grade, apoi vor scădea spre 7 grade în jurul datei de 6 octombrie, iar după 8 octombrie se vor menţine în jurul valorii de 9 grade.
  Va ploua local pe 2,3 şi 7 octombrie, iar în restul intervalului doar trecător şi izolat vor fi ploi neînsemnate cantitativ.

  CRIŞANA

  Vremea va fi caldă la începutul primei săptămâni de prognoză, când temperaturile maxime se vor situa, în medie, în jurul a 22 de grade, iar cele minime vor atinge 11 grade în dimineaţa zilei de 2 octombrie. După această dată, un proces de răcire va determina scăderea regimului termic, spre valori medii de 18 grade ziua şi 6 grade noaptea, în jurul datei de 5 - 6 octombrie. Iar în ultima parte a intervalului de prognoză se va înregistra o uşoară creştere, de aproximativ 2 grade Celsius, atât la valorile maxime diurne cît şi la cele minime nocturne.
  Ploi pe arii extinse şi izolat mai importante cantitativ se vor semnala în jurul datelor de 2, 3 şi 7 octombrie, iar în celelalte zile probabilitatea de ploaie va fi mai redusă.

  TRANSILVANIA

  Regimul termic va marca o creştere la începutul intervalului de prognoză, spre valori medii de 21 de grade ziua şi 9 grade noaptea, dar ulterior, pînă pe 6 octombrie, temperaturile vor scădea cu 5...6 grade, în medie. În ultimele zile ale perioadei se vor înregistra valori maxime de 18 grade şi minime de 5...6 grade, caracterizând o vreme normală din punct de vedere termic pentru a doua decadă a lunii octombrie.
  Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai ridicată în intervalul 1 -3 octombrie şi, din nou, în jurul datei de 7 octombrie, când izolat se pot cumula cantităţi de apă mai importante. În rest, doar izolat sunt posibile ploi slabe, de scurtă durată.

  .......
  Citeste mai mult...
  kunena.post Sep 30
 • Prognoza meteo in intervalul 22 septembrie - 5 octombrie 2014  BANAT

  La începutul intervalului de prognoză valorile termice vor scădea accentuat, astfel încât, în perioada 23 – 26 septembrie, vremea va fi rece, cu maxime, în medie, de 15...16 grade şi minime între 5 şi 8 grade. Din 28 septembrie temperaturile vor creşte până la valori medii diurne de 18...20 de grade şi în jur de 8 grade în timpul nopţilor, apoi se vor menţine relativ staţionare.
  Va ploua pe arii extinse în primele două zile, iar cantităţile de apă vor fi mai însemnate pe 22 septembrie. Ploi slabe sunt posibile şi în restul intervalului, cu o probabilitate mai mare în jurul datelor de 25, 26 şi 30 septembrie.

  .......
  Citeste mai mult...
  kunena.post Sep 23
 • Prognoza meteo in intervalul 15 septembrie - 28 septembrie 2014  BANAT

  În prima săptămână de prognoză, temperaturile diurne vor marca o creştere treptată, de la valori medii în jurul a 20 de grade, până la 23...24 de grade. În intervalul 21 – 24 septembrie, vremea va intra într-un proces de răcire şi maximele vor scădea cu aproximativ 4 grade, apoi temperaturile se vor menţine neschimbate până spre sfârşitul lunii. În ceea ce priveşte minimele nocturne, acestea vor oscila între 10 şi 14 grade, cu cele mai scăzute valori în jurul datei de 18 septembrie şi, din nou, după 24 septembrie.
  Va ploua pe arii extinse în primele două zile ale intervalului, când şi cantităţile de apă vor fi mai însemnate, dar probabilitatea de apariţie a ploilor se menţine ridicată şi după data de 19 septembrie.

  .......
  Citeste mai mult...
  kunena.post Sep 18
 • Prognoza meteo in intervalul 25 august - 7 septembrie 2014  BANAT
  Variaţiile termice nu vor fi semnificative pe parcursul intervalului de prognoză, valorile de temperatură urmând a se menţine în jurul celor normale pentru această perioadă. Intervalul va debuta cu o uşoară creştere termică până la medii ale maximelor de 26...27 de grade şi ale minimelor, spre 15 grade. Astfel de valori se vor menţine, în general, până la începutul celei de-a doua săptămâni, când temperatura va începe să scadă uşor şi treptat până la medii ale maximelor de 23...24 de grade şi ale minimelor, în jurul a 13 grade.
  Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în a doua săptămână, cu deosebire în întervalul 1 – 4 septembrie. În prima săptămână şansele de ploaie vor fi în general reduse, vremea urmând a se menţine predominant frumoasă, exceptând data de 27 august, când local vor fi averse.

  CRIŞANA
  Temperatura aerului nu va avea variații importante, urmând a se menține în apropierea mediilor multianuale caracteristice perioadei. În prima saptămână, tendinţa temperaturii va fi de creştere, până la medii ale maximelor în jurul a 26 de grade şi ale minimelor, de 12...14 grade. În a doua jumătate a intervalului va exista o scădere lentă a temperaturii aerului până la valori medii diurne de 22...23 de grade şi nocturne în jurul a 12 grade.
  Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată pe parcursul celei de-a doua săptămâni, cu deosebire în jurul datei de 2 septembrie. Şanse de ploaie vor fi şi la mijlocul primei săptămâni de prognoză.

  TRANSILVANIA
  Până spre sfârşitul primei săptămâni, tendința valorilor termice va fi, în general, de creștere, media maximelor urmând să se situeze în jurul a 26 de grade. În intervalul 27 - 28 august, va avea loc o scădere uşoară, de 2...3 grade, la valorile diurne. În a doua săptămână temperatura aerului va marca o scădere uşoară şi treptată, până la valori medii diurne în jurul a 22 de grade. Valorile medii minime se vor situa între 8 şi 13 grade până pe 1 septembrie, iar după această dată, variaţiile vor fi nesemnificative, în jurul a 11 grade.
  Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în intervalul 27 - 29 august, dar și în a doua jumătate a intervalului, în special în jurul datei de 2 septembrie când se vor cumula cantităţi de apă mai importante.

  .......
  Citeste mai mult...
  kunena.post Aug 25
 • Microsoft va prezenta Windows 9 pe 30 septembrie 2014  The Verge scrie că Microsoft va prezenta produsul pe 30 septembrie 2014, după care va urma o perioadă de preview pentru dezvoltatori și early adopters.

  Windows 9 va fi o varianta intermediara, care să ducă utilizatorii înapoi către Windows 7, prin reapariția butonului și meniului de start. Practic, meniul denumit Metro, cu cartoane inteligente, va fi mai integrat în desktop, acesta din urmă rămânând prevalent, după eșecul Windows 8.

  .......
  Citeste mai mult...
  kunena.post Aug 25
 • Prognoza meteo in intervalul 18 august - 31 august 2014  BANAT

  În primele zile ale intervalului, temperaturile vor marca o creştere treptată şi vor atinge medii ale maximelor de aproximativ 30 de grade şi ale minimelor, de 16 grade. Ulterior, vremea se va răci cu aproximativ 6 grade, devenind răcoroasă în intervalul 22 – 25 august. În a doua săptămână de prognoză, valorile termice vor creşte spre cele normale pentru ultima decadă a lunii august, cu 26...29 de grade în orele amiezelor şi 14...15 grade în timpul nopţilor. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată pe tot parcursul intervalului de prognoză, exceptând primele trei zile, când vremea va fi frumoasă. În jurul datei de 21 august, se pot acumula cantităţi de apă mai însemnate.

  CRIŞANA

  La începutul intervalului de prognoză vremea se va încălzi, atingând pe 20 august valori medii diurne de aproximativ 30 de grade, apoi va intra într-un proces de răcire. Intervalul 22 – 25 august va fi caracterizat de o vreme răcoroasă, cu temperaturi maxime, în medie, de 24 de grade şi minime de 12 grade. În a doua săptămână, regimul termic se va menţine relativ constant, cu medii ale maximelor de 26...27 de grade şi ale minimelor de 13...15 grade.

  Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată începând de la mijlocul primei săptămâni de prognoză, dar averse pe arii mai extinse şi însemnate cantitativ vor fi de interes în jurul datelor de 21 şi 26 august.

  TRANSILVANIA

  În primele zile ale intervalului de prognoză vremea va fi călduroasă, cu temperaturi în creştere treptată, spre medii de aproximativ 30 de grade joi, 21 august, apoi temperaturile vor scădea brusc, cu 5...6 grade. Din 26 august, regimul termic diurn va deveni apropiat de cel normal, cu maxime în jurul a 26 de grade. Valorile medii minime vor varia între 10 şi 14 grade până pe 25 august, apoi se vor menţine relativ staţionare, în jurul a 12 grade.

  Probabilitatea de apariţie a averselor va fi ridicată începând din data de 21 august, iar în intervalul 21 - 23 august, precum şi în jurul datei de 26 august, ploile vor fi mai însemnate cantitativ şi se vor semnala pe arii mai extinse.

  .......
  Citeste mai mult...
  kunena.post Aug 20
 • Actualizare: Bunea Stancu și Florin Mija, arestați la domiciliu. Nicolae Ghiocel Moisiu, control judiciar  Bunea Stancu și Florin Mija, arestați la domiciliu. Nicolae Ghiocel Moisiu, control judiciar.
  Citeste mai mult...
  kunena.post Aug 08

Feeds

 • 20 Feb 2018

  4 telefoane bune cu Android, putin cunoscute de romani

  4 telefoane bune cu Android,

  putin cunoscute de romani

  4 telefoane bune cu android

  Cand vorbim despre telefone cu Android, primul criteriu de selectie ar trebui să fie versiunea sistemului de operare si dacă primește ultima actualizare. La acest capitol sunt cateva telefoane, mai putin cunoscute la noi, dar care stau bine din acest punct de vedere. Am ales 4 modele, cu un raport pret/calitate bun si caracteristici interesante, Nokia 8, OnePlus 5T, Xiaomi Mi Mix 2 si ZTE Axon 7.

     
 • 22 Jul 2014

  Smart TV 3D LED Samsung 32H6410, 80 cm, Full HD

  Smart TV 3D LED Samsung 

  32H6410, 80 cm, Full HD


  32h6410
  Procesor puternic Quad Core pentru cea mai rapida performanta
  Datorita puternicului procesor Quad Core, televizorul dvs. Samsung Smart TV ofera performante superioare. Veti observa imediat diferenta prin rapiditatea crescuta pentru multitasking, comutarea continutului si navigarea pe web, precum si prin interactiunea mai cursiva. Avand la dispozitie aceasta putere suplimentara, experienta dvs. de divertisment va fi mult mai placuta, cu mai putina asteptare si mai multa vizionare.
  Control usor de pe touchpad si control prin gesturi pentru televizorul dvs.
  Utilizarea televizorului este mai intuitiva cu Samsung Smart Control. Cu ajutorul touchpadului puteti sa navigati printre panourile Smart Hub si sa derulati in jos paginile web, iar prin indicarea cu ajutorul telecomenzii puteti utiliza Motion Control pentru a muta cursorul de pe ecran, navigand si introducand text cu usurinta. Tastele utile pentru comenzi video va ajuta, de asemenea, sa vizionati filme, emisiuni TV si alte tipuri de continut pe care le-ati descarcat sau pe care le redati in flux, la cerere. 

  ...>>Vezi detalii, specificatii cmplete si preturi Smart TV 3D LED Samsung 32H6410, 80 cm, Full HD

     
 • 29 Mar 2014

  Televizor Smart 3D LED Samsung 32F6510, 80 cm, Full HD

  Televizor Smart 3D LED 

  Samsung 32F6510, 80 cm, Full HD


  Televizorul Samsung LED Seria 6 va ghideaza intr-o lume captivanta cu un continut extrem de antrenant si interesant, prin Smart Hub. Smart Hub aduna tot continutul dvs. preferat intr-o locatie unica si vi-l pune la dispozitie prin intermediul unui simplu set de pagini. Acum puteti profita de toata aceasta abundenta de continut extrem de antrenant si agreabil cu ajutorul unei singure interfete, de pe televizorul dvs.
   32F6510
  Portalul catre o experienta revolutionara a divertismentului

  Obtineti tot divertismentul cu noul Smart Hub de la Samsung. Acum obtineti acces imediat si usor acces la toate aplicatiile, fotografiile, videoclipurile si muzica preferate. Mai mult chiar, puteti partaja toate acestea cu prietenii pe Facebook, Twitter si puteti chiar efectua apeluri video pe Skype.Prin functia AllShare de la Samsung v? bucurati de continutul de pe toate dispozitivele compatibile Allhare, precum un PC sau o camer? foto. Mai multe functii, divertisment dublu..
   ...>>Vezi detalii, specificatii complete si preturi la Televizorul Smart 3D LED Samsung 32F6510, 80 cm, Full HD     
 • 25 Mar 2014

  Smart TV 3D LED LG, 42LA641S, 107cm, Full HD

  Smart TV 3D LED LG, 42LA641S, 107cm, Full HD


  42LA641S-m
  Smart Acasă
  Simplu, usor de navigat si cu optiuni de personalizare, Smart Acasă va ajuta sa petreceti mai putin timp modificand setari si mai mult timp sa va bucurati de televizor.
  Time machine II
  Nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la programele preferate pe care nu le puteți viziona. Cu noua versiune actualizata a funcției LG Time Machine, programele TV pot fi inregistrate astfel incat sa puteti derula, sa puneti pauza, sau sa revizionati programele dumneavoastra preferate. - Playback live: play, pauza, derulati, si revizionati programele dumneavoastra preferate pe un hard drive extern.
  - inregistrare programata: Rezervati un program pe care nu aveti timp sa il vizualizati.

  ...>>Vezi specificatii complete detalii si preturi la Smart TV 3D LED LG, 42LA641S, 107cm, Full HD

     
 • 19 Mar 2014

  Laptop Toshiba C55-A-1H1 cu procesor Intel® CoreTM i3-3110M 2.40GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, nVidia

  Laptop Toshiba C55-A-1H1 cu procesor 

  Intel® CoreTM i3-3110M 2.40GHz, 

  Ivy Bridge, 4GB, 500GB, nVidia GeForce 710M 2GB

  toshiba

  CUDA este platforma de calcul paralel dezvoltata de nVidia, cu scopul de a accelera operatiile de calcul si reducand sarcina de lucru pentru CPU in anumite aplicatii, folosind puterea de calcul disponibila in procesoarele grafice (GPU).

  Suna incredibil

  Dispunand de tehnologia DTS Sound™ pe laptopul C55-A, veti auzi sunete frumoase si incredibil de clare. De la basul profund si constant pana la dialogul clar, fiecare voce, miscare sau melodie va fi mult mai distincta si mai placuta. Astfel puteti patrunde in lumea reala si detaliata a sunetului surround de fiecare data cand redati in flux un film, vizionati un material video, jucati jocuri sau ascultati muzica.


  ...>>Vezi detalii, specificatii si preturi Laptop Toshiba C55-A-1H1 cu procesor Intel CoreTM i3-3110M 2.40GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, nVidia GeForce 710M 2GB

     
 • 25 Feb 2014

  Best Buy, 101 cm - TV Smart 3D LED Samsung 40F6400 Full HD

  Best Buy

  101 cm - TV Smart 3D LED 

  Samsung 40F6400 Full HD


  101 cm - TV Smart 3D LED Samsung 40F6400 Full HD
  Descoperiti momentele speciale la cea mai inalta calitate a imaginii

  Bucurati-va de nivelul urmator al calitatii imaginii cu noul televizor Samsung Smart TV. Clear Motion Rate, aceasta
  noua masura a controlului miscarii combina trei factori: chipset, panou TV si iluminare de fundal producand cea mai clara grafica in miscare Pentru o experienta mai rafinata a vizionarii, functii precum Wide Colour Enhancer Plus si Full HD imbunatatesc calitatea tuturor imaginilor si descopera detaliile ascunse.

  Design elegant pentru o vizionare perfecta si captivanta

  Imbunatatiti experienta de vizionare si ambientul. Televizorul LED Seria 6 a fost creat pentru un divertisment care depaseste limitele ecranului. One Design ofera un aspect deosebit, care va aduce lumina in casa dvs., cu o rama mai subtire, pentru o vizionare mai cuprinzatoare si mai captivanta.

  Obtineti maximum din conectivitatea moderna

  Televizoarele Samsung LED Seria 6 acceseaza wireless si redau in flux continut de pe orice dispozitiv, precum o tableta inteligenta. Puteti chiar sa conectati unitatea de memorie USB sau HDD la televizor pentru a va delecta cu filmele, fotografiile si muzica preferate. Mai mult, cu ajutorul conectivitatii Wi-Fi incorporate, puteti optimiza capacitatile de conectare ale televizorului fara functii externe.

  ...>>Vezi detalii complete specificatii si preturi Televizor Smart 3D LED Samsung 40F6400, 101 cm, Full HD

     
 • 19 Dec 2013

  Best Buy - Televizor Smart 3D LED Samsung 32F6400, 80 cm, Full HD

  Best Buy - Televizor Smart 3D LED 

  Samsung 32F6400, 80 cm, Full HD


  Best Buy - Televizor Smart 3D LED Samsung 32F6400, 80 cm, Full HD

  Televizorul Samsung LED Seria 6 va ghideaza intr-o lume captivanta cu un continut extrem de antrenant si agreabil, prin Smart Hub. Smart Hub aduna tot continutul dvs. preferat intr-o locatie unica si vi-l pune la dispozitie prin intermediul unui simplu set de pagini. Acum, puteti profita de toata aceasta abundenta de continut extrem de antrenant si agreabil cu ajutorul unei singure interfete, de pe televizorul dvs.

   

  Portalul catre o experienta revolutionara a divertismentului

  Samsung modifica regulile de vizionare a televizorului prin intermediul Smart Hub. Prin cele 3 panouri complexe si usor de utilizat si o interfata intuitiva pentru Smart Hub cu control prin miscare, Smart Hub va permite sa cautati si sa accesati continutul rapid si usor. Bucurati-va de o gama larga de filme si de emisiuni TV accesand aplicatiile disponibile de pe televizorul Samsung Smart TV si trimiteti continut prietenilor pe Facebook si Twitter. Bucurati-va si accesati fotografii, videoclipuri si muzica de pe toate dispozitivele compatibile.


  Va ajutam sa obtineti maximum din conectivitatea moderna

  Televizoarele Samsung LED Seria 6 acceseaza wireless si redau in flux continut de pe orice dispozitiv, precum o tableta inteligenta. Puteti chiar sa conectati unitatea de memorie USB sau HDD la televizor pentru a va delecta cu filmele, fotografiile si muzica preferate. Mai mult, cu ajutorul conectivitatii Wi-Fi incorporate, puteti optimiza capacitatile de conectare ale televizorului fara functii externe.

  ...>>Vezi detalii, specificatii complete si preturi Televizor Smart 3D LED Samsung 32F6400, 80 cm, Full HD

     
 • 18 Dec 2013

  Televizor LED Samsung 32F4000, 80 cm, HD

  Televizor LED Samsung 32F4000, 80 cm, HD


  Televizor LED Samsung 32F4000, 80 cm, HD

  Filtrarea zgomotului pentru o placere sporita a vizionarii televizorului

  Experimentati vizionarea extrem de clara a programelor de la televizorul dvs. cu ajutorul tehnologiei Clean View de la Samsung. Prin aplicarea tehnologiei de eliminare automata a zgomotului Clean View, zgomotul digital si analogic care apare pe ecran este eliminat. Filtrul de zgomot analogic imbunatateste calitatea imaginii prin stergerea zgomotului vizual atat din sursa aeriana, cat si din cea prin cablu. Asezati-va, relaxati-va si priviti televizorul cu cea mai buna claritate a imaginii.

   

  Urmariti emisiunile de sport in cel mai bun mod posibil

  Cu ajutorul televizorului Samsung, puteti urmari emisiunile sportive in cel mai bun mod posibil. Modul Sport va permite sa incorporati diverse functii si o comanda rapida pentru a le activa pe toate deodata. Imbunatatiti calitatea imaginii si a sunetului si urmariti fiecare lovitura si gol cu o claritate deosebita. Calitatea sunetului asigura, in camera dvs. de zi, o atmosfera pe masura celei de pe stadion.

  ...>>Vezi detalii, specificatii complete si preturi Televizor LED Samsung 32F4000, 80 cm, HD


     
 • 18 Dec 2013

  Televizor LED Samsung, 80 cm, Full HD 32EH5000

  Televizor LED Samsung, 80 cm, Full HD 32EH5000

  Televizor LED Samsung, 80 cm, Full HD 32EH5000
  Un televizor cu o imagine mai buna, o conectivitate mai buna si o mai buna protectie. Samsung EH5000 Seria 5 LED TV ofera vizionare Full HD si conectivitatea HDMI. Va puteti conecta la o unitate de stocare USB pentru a accesa filme, muzica si fotografii. Datorita Wide Color Enhancer Plus, care imbunatateste calitatea imaginii, cu un algoritm avansat, veti vedea mai multe imagini vii si detaliate decat oricand. Nici conditiile de mediu nu vor strica placerea dumneavoastra, datorita protectiei la trasnet, caderi de tensiune si umiditate.

  Mai multe culori pentru imagini mai bune

  Folosind un sistem avansat de imbunatatire a calitatii imaginii, Samsung Wide Color Enhancer Plus imbunatateste drastic calitatea si dezvaluie detalii ascunse. Tehnologia Wide Colour Enhancer Plus dispune de algoritmi complecsi care fac culorile sa fie mai realiste si reda tonuri si nuante altfel invizibile.

  ...>>Vezi detalii, specificatii complete si preturi Televizor LED Samsung, 80 cm, Full HD 32EH5000 - eMAG.ro

     
 • 27 Nov 2013

  BeautyMinerals

  Povestea BeautyMinerals,  cmm-1 incepe de fapt inca din cele mai vechi timpuri, de cand faima Marii Moarte atragea nenumarati vizitatori din toate colturile lumii. Se stie ca insasi Cleopatra isi rasfata trupul in apa plina de minerale.

  Intotdeauna am crezut ca poti face orice iti propui. La fel, cu un scop in minte, oamenii de stiinta de la Mon Platin Israel nu au pierdut timpul ci au creat minunata linie de produse, concepute pentru toti cei care apreciaza rolul naturii in ingrijirea adecvata a pielii. Iar acum, calitatea produselor este recunoscuta in lumea intreaga.

  MISIUNEA NOASTRA ESTE DE A FI O FORTA A BINELUI; DE A IUBI, INSPIRA+ DE A MOTIVA FEMEILE DE TOATE VARSTELE SA-SI ATINGA VISELE +DE A LE INTARI SA FACA O DIFERENTA IN VIATA ALTORA

  Iar astazi, BeautyMinerals are sute de Beauty Friends independenti care gazduiesc petreceri ale frumusetii (noi le numim Beauty Bars). Ni se umple inima de bucurie cand le auzim povestiile si mai ales cand stim ca BeautyMinerals reprezinta o parte din calatoria lor.

  Fiecare produs cosmetic este un memento a ceea ce esti tu, unde ai fost, incotro te indrepti si a visului pe care il porti in inima ta. Asa ca, priveste in interiorul tau si radiaza de frumusete! Impartaseste starea ta de spirit, fa o lume mai frumoasa!

   

     

My Contacts

Adresa de acasă
n/a
Oraş
Constanta
Cod poştal
n/a
Ţara
Romania
Număr de fix
n/a
Număr de mobil
n/a
Număr de fax
n/a
Companie
n/a
Adresa de la muncă
n/a
Website
http://www.lya.ro
Departament
n/a
Funcţie
n/a
Adresă princială IM
n/a
ICQ
n/a
AIM
n/a
Y!M
pariganti
MSN
n/a
GTalk
n/a
Skype
n/a

Eventlist

Aplicaţia listei cu evenimente nu este instalată. Te rugăm să contactezi administratorul site-ului.

Groups

Here is a short listing of the groups that the user has registered in.

Events

Nici un eveniment creat sau la care să se fi alăturat membrul încă.

Friend's Location

Latest Photos

My Google Ads

Informaiile Google Ads nu sunt setate.


Hosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 192 vizitatori online

Curs valutar BNR

11 septembrie 2019
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7340
USD USD 4.2933
CHF CHF 4.3231
GBP GBP 5.3093
HUF HUF 1.4246
MDL MDL 0.2408
BGN BGN 2.4204
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

 • Currency Converter

 • Schimb 

  in

    

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.000799 seconds.
Website Security Test