Epilator Wet & Dry cu cap pivotant Braun SE 7681, 40 pensete, 4 accesorii, 2 viteze Imprimare
Monica Vladimir

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
Promotii
Joi, 07 Februarie 2013 22:00

Epilator Wet & Dry cu cap pivotant Braun SE 7681,

40 pensete, 4 accesorii, 2 viteze


Epilator-Wet--Dry-cu-cap-pivotant-Braun-SE-7681
...>>Vezi specificatii, detalii complete si preturi Epilator Wet & Dry cu cap pivotant Braun SE 7681, 40 pensete, 4 accesorii, 2 viteze

Wet & Dry
Epilatorul Silk-épil 7 a fost proiectat special pentru epilarea in apa. Apa calda relaxeaza si calmeaza. Caldura imbunatateste circulatia si sporeste confortul, facand pielea mai putin sensibila.

Tehnologie Close-Grip
Inovatia tehnologica de la Braun face epilarea mai eficienta ca oricand. Cele 40 de pensete au fost proiectate pentru a se inchide la un unghi optim si a prinde firul de par mai aproape de radacina, pentru o inlaturare mai buna chiar si a celor mai scurte fire (0,5 mm).

Cap pivotant
Epilatorul Silk-épil 7 Wet & Dry este dotat cu un cap flexibil care se poate deplasa cu 15 grade inainte si inapoi putandu-se adapta mai bine la conturul corpului pentru mai mult confort si precizie maxima, asigurand mentinerea pozitiei optime de utilizare.
 

SoftLift Tips®
SoftLift Tips® ridica eficient pana si firele lipite si ajuta la ghidarea acestora spre pensete.
 

Smartlight
Smartlight te ghideaza cu usurinta de-a lungul procesului de epilare si lumineaza chiar si cele mai subtiri
fire de par pentru o indepartare completa....>>Vezi detalii complete, specificatii si preturi Epilator Wet & Dry cu cap pivotant Braun SE 7681, 40 pensete, 4 accesorii, 2 viteze
 

Caracteristici recomandate dermatologic
Epilatorul Silk-épil 7 este recomandat* ca fiind solutia delicata pentru o indepartare de durata a parului, datorita combinatiei unice de caracteristici pentru calmarea pielii.
*Dr. Petra Staubach, University Skin Clinic, Mainz
 

Servetele umede Olay pentru racorirea pielii
Servetelele umede pentru racorirea pielii, proiectate de Olay, relaxeaza pielea inainte de epilare pentru un confort sporit.
 

Masaj cu frecventa inalta
Masajul cu frecventa inalta stimuleaza pielea si calmeaza in mod eficient senzatia de smulgere in timpul epilarii, pentru a spori la maxim confortul pielii tale.

Rezistent la apa
Epilatorul Silk-épil 7 are un corp sigilat, ceea ce inseamna ca poate fi utilizat si spalat sub apa.
 

Personalizarea vitezei
Poti alege viteza corecta pentru nevoile tale: Viteza 1 pentru o epilare mai delicata, viteza 2 pentru o epilare mai eficienta.
 

Utilizare fara fir - reincarcare rapida
Epilatorul Silk-épil 7 iti ofera libertarea de a te epila oriunde si oricand. Functioneaza pana la 40 min dupa numai 1 ora de incarcare.


...>>Vezi specificatii, detalii complete si preturi Epilator Wet & Dry cu cap pivotant Braun SE 7681, 40 pensete, 4 accesorii, 2 viteze


Ultima actualizare în Miercuri, 18 Decembrie 2013 15:48