Lya RO - www.lya.ro
Acasă LifeStyle Antonescu: Băsescu procedează ca Nero, dă foc RomânieiAntonescu: Băsescu procedează ca Nero, dă foc României Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 
Subiecte diverse pe teme de interes general
Sâmbătă, 21 Iulie 2012 19:40

Antonescu: Băsescu procedează ca Nero, 

dă foc României

Crin Antonescu


Preşedintele interimar Crin Antonescu a comparat, vineri seară, atitudinea preşedintelui suspendat Traian Băsescu cu cea a împăratului roman Nero, care a incendiat Roma.

"Traian Băsescu face nişte deservicii îngrozitoare acestei ţării. E 'după mine potopul' . Procedează, ca să spun aşa, neronian, el dă foc acum României. Ţipă. Cum poţi să pretinzi, numai Nicolae Ceauşescu a mai făcut aşa ceva că 'nu mai sunt eu, nu mai este statul'?. Cum poţi să pretinzi că dacă nu mai conduci tu România, România nu mai este o ţară europeană, că România iese din toate structurile în care a intrat de multă vreme?!", a declarat Antonescu la România TV.

Totodată, Antonescu a recunoscut că mereu a avut numai cuvinte de laudă la adresa preşedintelui suspendat şi a menţionat că "şi oamenii puternici mor" din punct de vedere politic.

"Este inteligent, este curajos, că e păcat de dânsul. E un om suficient de inteligent, foarte inteligent. (...) Şi oamenii puternici cad şi oamenii puternici mor, politic vorbind. Marii oameni politici ai istoriei, marii conducători, nu au sfârşit-o grozav. Au căzut la un moment dat. Dar ne-au rămas în minte drept conducătorii", a mai spus Antonescu.


sursa: www.adevarul.ro
Ultima actualizare în Sâmbătă, 21 Iulie 2012 19:52
 

Adaugă comentariu

Adaugati comentarii de bun simt si la obiect cu articolul ce urmeaza sa-l comentati. Daca nu sunteti logat comentariul va fi supus aprobari de un Moderator, altfel comentariul apare imediat. Va multumim!


Codul de securitate
ActualizeazăHosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 128 vizitatori online

Curs valutar BNR

16 ianuarie 2020
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7795
USD USD 4.2831
CHF CHF 4.4492
GBP GBP 5.5920
HUF HUF 1.4317
MDL MDL 0.2459
BGN BGN 2.4437
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

  • Currency Converter

  • Schimb 

    in

      

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.001796 seconds.
Website Security Test