Lya RO - www.lya.ro
Acasă LifeStyle Exorcizarea Oanei Zavoran(Video)Exorcizarea Oanei Zavoran(Video) Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
Subiecte diverse pe teme de interes general
Marţi, 10 Mai 2011 11:01Exorcizarea Oanei Zavoran(Video)
Cînd Oana Zăvoranu trebuie să plîngă sau să fie extrem de furioasă, aşa cum o cereau personajele pe care le-a interpretat în ultimii ani, ea recurge la un truc. Se închide într-o cameră timp de zece minute şi-şi întoarce demonii fictivi pe toate părţile. Strigă, vorbeşte cu ei şi îi întărîtă înspre cele cinci minute care urmează să fie arse pentru totdeauna. Face parte din rol.

Ce vezi tu nu e Oana, dar ai putea să cazi în capcana asta. Oricine a văzut Pact cu Diavoliţa, unde era moderator, sau orice emisiune la care a apărut vreodată, ştie de ce explozii e capabilă Oana. „În televiziune, circul se regizează, oricine ştie treaba asta”, spune ea. Pare simplu: aduni oamenii special ca să facă scandal şi cîştigi audienţe. „Eu una nu pot”, spune Oana. Dar face audienţe şi aşa, pentru că spune ce-i trece prin cap. Şi mulţi i-au reproşat asta. Iar dacă interpretează un rol care are orice în comun cu Oana (poate fi doar debitul verbal), i se atribuie ca fiind parte din ea. Dar, să ne înţelegem, una e Oana şi alta e ceea ce joacă. Ţineţi minte asta.

În paginile acestea, nu e Oana Zăvoranu, ci o femeie de 37 de ani care interpretează rolul unei posedate, într-o serie de cadre inspirate din filmul Exorcistul. Ar trebui ca Biserica să se scandalizeze la văzul acestor imagini? Oana nu crede că e cazul. Mai degrabă, cei credincioşi ar trebuie să se simtă jigniţi cînd feţe bisericeşti sînt implicate în diverse scandaluri financiare, au amanţi şi alte lucruri pe care se presupune că n-ar trebui să le facă în calitate de membri ai clerului.

Că Oana e o persoană credincioasă, e lucru ştiut de oricine a ascultat-o chiar şi preţ de o clipă. Dar ce are a face una cu alta? Mai întîi, dacă vine vorba despre nuditate, Oana tranşează problema rapid: „Noi, cînd am venit pe lumea asta, aşa am venit, în haine?”. Noi spunem că nu. Mai departe, dacă vine vorba despre însemnele religioase care apar ocazional, ne întoarcem iarăşi la rol. Cel de persoană posedată, Exorcistul-style.

Mulţi vor spune multe, dar Oanei nu-i pasă prea mult. „N-ai cum să placi la toată lumea”, spune ea degajată. Ceea ce ar putea să-i impute detractorii e un lucru aparent banal: „Se vede că joacă teatru”. Pentru un actor, asta e jignirea cea mai mare, crede Oana. Şi, pentru că, dincolo de cariera în TV, dincolo de interludiul muzical şi dincolo de propunerea refuzată de a deveni parlamentar, ea se consideră actriţă, asta ar deranja-o puţin. Aşa că, dacă vrei, poţi să i-o spui în faţă. Dar nu e cazul.

sursa: playboy.ro

Ultima actualizare în Marţi, 10 Mai 2011 20:16
 

Adaugă comentariu

Adaugati comentarii de bun simt si la obiect cu articolul ce urmeaza sa-l comentati. Daca nu sunteti logat comentariul va fi supus aprobari de un Moderator, altfel comentariul apare imediat. Va multumim!


Codul de securitate
ActualizeazăHosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 134 vizitatori online

Curs valutar BNR

16 ianuarie 2020
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7795
USD USD 4.2831
CHF CHF 4.4492
GBP GBP 5.5920
HUF HUF 1.4317
MDL MDL 0.2459
BGN BGN 2.4437
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

  • Currency Converter

  • Schimb 

    in

      

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.001779 seconds.
Website Security Test