Lya RO - www.lya.ro
Acasă LifeStyle Femeia cu barbă a câştigat Eurovisionul!Femeia cu barbă a câştigat Eurovisionul! Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 
Subiecte diverse pe teme de interes general
Luni, 12 Mai 2014 12:41

Femeia cu barbă

a câştigat Eurovisionul!


de Dana Andronie

dana-andronieAm trăit să văd un concurs muzical european câştigat de o "femeie-bărbat" cu numele Conchita-cârnat! Austria a fost reprezentată la Eurovision 2014 de transsexualul Thomas "Tom" Neuwirth, care şi-a ales ca nume de scenă: Conchita Wurst (în traducere liberă din limba germană, wurst înseamnă cârnat). Incredibil, dar europenii au votat-o pe Conchita, cu tot cu barbă! Inclusiv austriecii au fost şocaţi de reprezentanta/ reprezentantul lor.

La postul austriac de televiziune am văzut un reportaj cu un cetăţean care era total nedumerit de Conchita. A vorbit foarte politicos cu ea/ el şi i-a spus: "Nu ştiu cine mă reprezintă la Eurovision. Pari a fi femeie, dar ai barbă. Pari a fi bărbat, dar te porţi ca o femeie". La finalul discuţiei, cetăţeanul – foarte manierat, de-altfel – nu a ştiut cum să-şi ia rămas bun de la artist/ă: "Nu vreau să-ţi strâng mâna, pentru că pari a fi femeie. Nu vreau să-ţi sărut mâna, pentru că pari a fi bărbat!". Interesant totuşi că austriecii au susţinut-o pe Conchita, deşi nu au fost total de acord cu modul său de a se prezenta cu barbă "asortată" la... rochie! În clipul de promovare, apărea un prezentator celebru, la austrieci, care spunea doar atât: "Pentru cârnatul nostru (adică pentru Conchita Wurst) mănânc şi eu un cârnat!".

Se pare că simţul umorului, mentalitatea deschisă şi comunitatea transsexualilor din Europa le-au oferit austriecilor trofeul Eurovision 2014! 

Conchita Wurst, transsexualul Thomas “Tom” Neuwirth, Eurovision 2014

Într-adevăr, piesa “Rise like a Phoenix” a fost interpretată foarte bine de Conchita şi nu m-ar surprinde deloc dacă ar deveni noul imn al transsexualilor din toată Europa! Mă abţin de la comentarii, vreau doar să fac o remarcă. Un minor care a văzut-o pe Conchita machiată şi cu barbă ce poate să înţeleagă? Vai de părinţii care au trebuit să dea explicaţii...  

Dar să revenim la oile noastre. Adică la Paula Seling şi Ovi, care au prins doar locul 12, deşi au crezut în “Miracol” (piesa cu care au participat se numeşte “Miracle”).

Paula Seling şi Ovi la Eurovision 2014 cu melodia „Miracle“, piesă compusă de Ovi, alături de Phillip Halloun 

“Suntem foarte mândri că în acest an am reuşit să sprijinim şi financiar participarea reprezentanţilor noştri la Eurovision! Avem încredere că vor face cinste României”, a scris Victor Ponta pe Facebook. Premierul a fost chiar în sală şi a văzut pe viu spectacolul oferit de români. Din păcate, locul 12 nu prea ne face să fim mândri... 

Nu ştiu dacă mai merită să ne prezentăm la Eurovision. Ne costă mai mult decât ne putem permite şi imaginea României nu prea are de câştigat. La fiecare ediţie, realizez adevărul vorbelor lui Nichita Stănescu: cel mai bun vecin al nostru este Marea Neagră! 

Am rămas şocată când l-am auzit pe prezentatorul austriac ce frumos i-a prezentat pe Paula şi Ovi care se aflau într-un parc din... Budapesta. E adevărat, a revenit, după câteva secunde bune şi a spus Bucureşti. A cui este vina că ambele capitale încep cu aceeaşi literă?! 

sursa: www.jurnalul.ro

Ultima actualizare în Luni, 12 Mai 2014 12:44
 

Adaugă comentariu

Adaugati comentarii de bun simt si la obiect cu articolul ce urmeaza sa-l comentati. Daca nu sunteti logat comentariul va fi supus aprobari de un Moderator, altfel comentariul apare imediat. Va multumim!


Codul de securitate
ActualizeazăHosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 96 vizitatori online

Curs valutar BNR

16 ianuarie 2020
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7795
USD USD 4.2831
CHF CHF 4.4492
GBP GBP 5.5920
HUF HUF 1.4317
MDL MDL 0.2459
BGN BGN 2.4437
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

  • Currency Converter

  • Schimb 

    in

      

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.001787 seconds.
Website Security Test