Lya RO - www.lya.ro
Acasă LifeStyle Kevin Sorbo, la 54 de ani. "Hercule", supravieţuitor al trei atacuri cerebraleKevin Sorbo, la 54 de ani. "Hercule", supravieţuitor al trei atacuri cerebrale Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 
Subiecte diverse pe teme de interes general
Vineri, 22 Martie 2013 15:10

Kevin Sorbo, la 54 de ani. 

"Hercule", supravieţuitor al trei atacuri cerebrale: 

"Ca şi personajul meu,

 obişnuiam să cred că sunt invincibil" 


Kevin-Sorbo-1La sfârşitul lui ianuarie 2013, actorul a scris un editorial în Huffington Post în care povesteşte despre cele trei atacuri cerebrale prin care a trecut în 1997, îndemnând cititorii la implicarea într-o campanie care urmăreşte informarea în legătură cu recunoaşterea paşilor care prevestesc un atac cerebral.
"Asemenea personajului meu, Hercule, obişnuiam să cred că sunt invincibil. Apoi, în 1997, am început să experimentez tremurături şi senzaţii de rece în braţul stâng, în degete şi dureri arzătoare pe partea stângă", povesteşte el.
Un anevrism i-a provocat "sute de cheaguri de sânge", dintre care trei au rezultat în atacuri cerebrale. În continuare, lui Kevin Sorbo i-a slăbit vederea cu 10 la sută la ambii ochi, actorul suferind de migrene, oboseală coleşitoare şi dureri de mâini.

Kevin-Sorbo-Sam-Jenkins"

Chiar şi cu toată durerea fizică, şocul de a experimenta o asemenea boală care mi-a schimbat viaţa - înainte chiar de a avea şansa să trec prin criza vârstei mijlocii - a fost şi mai dureroasă", precizează Sorbo, spunând că a avut nevoie de trei ani de terapie ca să se simtă "normal" din nou.
În acest timp, Sorbo a scris o carte, "True Strength" ("Forţă adevărată"), pentru "a-i motiva pe cei dintre noi care au ajuns pe un drum dificil pe care nu au crezut niciodată că va trebui să mergem".
După cele trei atacuri cerebrale suferite, Kevin Sorbo a continuat să lucreze şi la ultimele două sezoane din seria "Hercule", şi la ultimii cinci ani din al doilea lui serial, "Andromeda", apărând şi în alte 40 de filme de atunci.
Kevin David Sorbo, născut pe 24 septembrie 1958 în Minessota, Statele Unite, a fost model înainte de a fi actor. După ce a terminat liceul, Kevin s-a alăturat unui grup de actori de teatru şi a călătorit timp de trei ani în jurul lumii, apărând în peste 150 de spoturi comerciale, parcurs de care s-a declarat foarte mândru.
"Nu a trebuit niciodată să fiu barman, să servesc la mese sau lucruri de acest gen. Am fost foarte norocos să îmi fac un trai foarte bun, doar din filmări de reclame", a declarat el într-un interviu recent pentru Washington Times.

Apoi s-a stabilit în Los Angeles şi a început să aibă apariţii episodice în seriale ca "Verdict: Crimă" (1984). În 1995, înălţimea şi aspectul fizic l-au făcut alegererea perfectă pentru interpretarea celebrului Hercule.

"Hercule: Călătorii legendare" a început în 1995 şi a avut şase sezoane, luând sfârşit în 1999. Kevin Sorbo avea 37 de ani când a început să joace în serial şi a studiat chiar şi arte marţiale ca să îşi facă singur cascadoriile.

Următorul rol de protagonist a fost în seria "Andromeda" (2000-2005). A mai avut apariţii în serialul "The O.C" şi a jucat şi în filme artistice precum "Kull Cuceritorul" şi "Meet the Spartans", o parodie la cunoscuta producţie "300".

În 2001, a câştigat şi premiul Grace din partea MovieGuide Awards pentru cea mai inspiraţională interpretare, fiind vorba de rolul din filmul artistic "What If..." (2010).

Sorbo s-a căsătorit în 1998 cu actriţa Sam Jenkins, cei doi având împreună trei copii: Braedon Cooper, de 11 ani, Shane Haaken, de opt ani şi Octavia Flynn, în vârstă de şapte ani. Kevin este şi purtătorul de cuvânt şi preşedintele organizaţiei non-profit A World Fit For Kids!, care antrenează adolescenţii să devină mentori pentru copiii mai mici.

sursa: mediafax.ro

Ultima actualizare în Vineri, 22 Martie 2013 15:11
 

Adaugă comentariu

Adaugati comentarii de bun simt si la obiect cu articolul ce urmeaza sa-l comentati. Daca nu sunteti logat comentariul va fi supus aprobari de un Moderator, altfel comentariul apare imediat. Va multumim!


Codul de securitate
ActualizeazăHosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 126 vizitatori online

Curs valutar BNR

16 ianuarie 2020
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7795
USD USD 4.2831
CHF CHF 4.4492
GBP GBP 5.5920
HUF HUF 1.4317
MDL MDL 0.2459
BGN BGN 2.4437
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

  • Currency Converter

  • Schimb 

    in

      

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.001668 seconds.
Website Security Test