Lya RO - www.lya.ro
Acasă LifeStyle Ritual la Tribunal pentru talharieRitual la Tribunal pentru talharie Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
Subiecte diverse pe teme de interes general
Joi, 12 Mai 2011 23:19


Ritual la Tribunal pentru tâlhărie

Vrajitoarea-Sidonia


Cinci vrăjitoare – rude ale Sidoniei, supranumită Prinţesa Magiei Albe – au fost trimise în judecată de Parchetul Capitalei. Vrăjitoarele sunt judecate pentru fapte săvârşite cu violenţă, înşelăciune şi mărturie mincinoasă. Ele îi ameninţau cu moartea, dar şi cu magia neagră pe cei pe care îi păcăleau.

„Dalila"- Roxana Lider - nepoata Sidoniei, „Luminiţa"- Andreea Lider - Regina Magiei Negre, „Anita" - Carmen Chivea - care desface farmecele, „Varşovia"- Daniela Grecu- clarvăzătoare  şi „Margareta" - Norvegia Miclescu - autointitulată ca fiind făcătoare de minuni - sunt acuzate că şi-au ridicat palatele şi le-au mobilat cu bunuri pe care nu le-au plătit. Clanul Sadovenilor din Chitila, din care făceau parte, s-a specializat în tâlhărirea agenţilor care livrau mobilă, dar şi alte obiecte la domiciliu.

Ţepe de sute de mii de euro

„Ai conştienţă că sunt cea mai mare vrăjitoare? Deci, eu pot să-ţi fac cel mai mare rău. Dacă eu pun nouă păpuşi şi nouă soroace în termen de... nu vreau să te deranjez, dar ascultă-mă puţin... ai copii şi eu am copii, ştim ce înseamnă amândouă...", ameninţa, la telefon, vrăjitoarea „Margareta". Partea vătămată tocmai luase o ţeapă de 120.000 de euro, după ce a livrat în Chitila mobilă de lux. Angajaţii societăţii la care lucra au montat mobila în palatul vrăjitoarei şi apoi au fost izgoniţi şi ameninţaţi de rromi cu săbii ninja.

Curieri, ameninţaţi cu pistolul

„Cineva m-a ameninţat că mă-mpuşcă dacă nu plec de acolo... şi mi-a zis să plec de-acolo că mă-mpuşcă-n cap", „vă rog eu mult de tot... mi-e frică să nu iasă iar, să mă-mpuşte", a sunat mesajul disperat la serviciul 112 al unei alte părţi vătămate. Apelantul era angajat al unei societăţi care se ocupa de vânzarea de electrocasnice şi livrase, la una dintre vilele din Chitila, mai multe aparate, în valoare de aproape 8.000 de euro: frigider, plită, maşină de spălat vase, cuptor cu microunde, cuptor, chiuvetă, baterie, robot de bucătărie. Imediat după livrare, agentul a fost păcălit de „Dalila" să semneze pe avizul de expediţie al mărfii că a primit sumele datorate, zicându-i că-i va da banii imediat, iar ulterior a fost ameninţat cu un pistol de către soţul acesteia, Remus Mincă, zis Nat.

„Dă-te jos că-ţi iau gâtul!"

„Ia adu mă sabia să vedem dacă pleacă!", a  strigat Ilie Mincă către rudele sale. În acel moment, din casă a ieşit un rrom cu o sabie ninja. Cel vizat era agent al unei societăţi de curierat şi livrase patru anvelope de autoturism şi patru jante. Când să completeze chitanţa ramburs şi confimarea de transport al mărfii, Ilie Mincă a început ameninţările. În mod similar, în cazul unei livrări de gresie şi faianţă, Ştefan Mincă a ameninţat agentul: „Ce bani vrei, mă? Dă-te jos
că-ţi iau gâtul! Pentru ce să-ţi dau eu ţie bani?". După ce mai mulţi agenţi au fost tâlhăriţi, firma de curierat a decis să nu mai facă livrări la 12 adrese din Chitila decât dacă destinatarul achita în avans banii.

"Ai conştienţă că sunt cea mai mare vrăjitoare? Deci, eu pot să-ţi fac cel mai mare rău. Dacă eu pun nouă păpuşi şi nouă soroace în termen de... nu vreau să te deranjez..."
Margareta
vrăjitoare

„A zis-o aşa, sub formă de dur, ca sperietură"

Menajera vrăjitoarei „Dalila", Gheorghina Burada, audiată în calitate de martor, a fost interceptată în timp ce povestea despre tâlhăriile făcute de „Sadoveni".

Gheorghina Burada: Dar, nu l-a bătut, doar i-a zis : „Să pleci, că dacă nu, te iau la bătaie!"

Poliţist: Pe un ton ameninţător? Sau aşa...

G.B.:
Nu, a zis sub forma de... dur... aşa... I-a zis-o aşa ca sperietură. „Ieşi, că dacă nu... „A făcut aşa... nişte gesturi din corp, dar nu... nu!

P.: Către cel care livrase marfa?

G.B.:
Da, da, că ieşise afară... deja băiatul acela... era în faţă la poartă la el pe şosea. Aşa, şi i-a zis: „Sun la poliţie"... „Mă, pleacă de aici că dacă nu, vin şi te bat". Aşa făcea el nişte chestii din astea. Şi ălălalt a sunat la poliţie... că am văzut, că ieşisem... am fost în sufragerie şi am ieşit în bucătărie că am văzut că se certau. Băiatul ăla era speriat... se certa şi a sunat la poliţie, a sunat pe şeful, că spunea: „Uitaţi, şefu', m-ameninţă... m-ameninţă!" Aşa ţipa ăla pe stradă, dar de fapt aşa i-a zis ăla: „Mă bate, mă fugăreşte...! A zis că mă împuşcă!", cum a zis baiatul acela, că asta ştiu. Şi după aceea a plecat... şi nu mai ştiu. După ce a plecat el, imediat am plecat şi eu.

Trafic de influenţă

Vrăjitoarea Sidonia a fost trimisă în judecată în 2009 de procurorii DNA într-un dosar de cumpărare de trafic de influenţă. Ea ar fi încercat să cumpere influenţa unor magistraţi de pentru eliberarea din puşcărie a soţului său, Fabian Marin, a doi fii şi a unui nepot. Preţul a fost fixat la 45.000 de euro şi un BMW X5.


Ultima actualizare în Joi, 12 Mai 2011 23:23
 

Adaugă comentariu

Adaugati comentarii de bun simt si la obiect cu articolul ce urmeaza sa-l comentati. Daca nu sunteti logat comentariul va fi supus aprobari de un Moderator, altfel comentariul apare imediat. Va multumim!


Codul de securitate
ActualizeazăHosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 175 vizitatori online

Curs valutar BNR

16 ianuarie 2020
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7795
USD USD 4.2831
CHF CHF 4.4492
GBP GBP 5.5920
HUF HUF 1.4317
MDL MDL 0.2459
BGN BGN 2.4437
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

  • Currency Converter

  • Schimb 

    in

      

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.00166 seconds.
Website Security Test