Lya RO - www.lya.ro
Acasă LifeStyle SERGIU NICOLAESCU nu era în sicriu. Din "scenariu" lipseşte fumul!SERGIU NICOLAESCU nu era în sicriu. Din "scenariu" lipseşte fumul! Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 
Subiecte diverse pe teme de interes general
Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013 21:10

SERGIU NICOLAESCU nu era în sicriu?!

 Din "scenariu" lipseşte fumul!


sergiu-nicolaescuGraba cu care a fost săvârşit ritualul de incinerare alimentează suspiciunile celor care cred că în sicriul dus la Crematoriul Vitan-Bârzeşti nu s-ar fi aflat, de fapt, trupul lui Sergiu Nicolaescu. Mai mult decât atât, specialiştii consultaţi de EVZ susţin că, în momentul arderii trupului trebuia să iasă fum pe horn, ceea ce nu s-a întâmplat.

La finalul ceremoniei de astăzi, în care s-a săvârşit ultimul act al existenţei pământeşti a regizorului Sergiu Nicolaescu, mulţi dintre cei prezenţi se întrebau dacă, într-adevăr, în sicriul dus acolo se afla cunoscutul om de film. Secretomania şi măsurile de securitate drastice impuse de apropiaţii familiei Nicolaescu i-a enervat pe oameni care, deja, ţeseau scenarii precum cele văzute în filmele lui Sergiu Nicolaescu.

„Un om de doi metri să încapă într-un sicriu atât de mic, de un metru şi jumătate? Voi sunteţi mai deştepţi. Cum credeţi că se poate? De ce nu au deschis sicriul”, s-a adresat jurnaliştilor prezenţi o femeie, în faţa intrării Crematoriului Vitan-Bârzeşti.

Un bărbat spunea, la rândul lui, că nu este în regulă că nu au lăsat chipul regizorului la vedere. „Nu este normal. Cine ştie, acum, dacă e mort sau nu", spunea bărbatul.


Din "scenariu" lipseşte fumul

crematoriul-vitan-barzesti

 Un amănunt, serios de această dată, ni l-a dezvăluit, însă, un medic legist. Acesta a spus că, de fiecare dată când era incinerat un trup omenesc, fumul se simţea până pe holurile Institutului Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici", aflat gard în gard cu crematoriul.
„E un fum supărător. Au fost şi reclamaţii în acest sens din partea vecinilor, cum sunt cei de la Hotelul Ring, de exemplu. Parcă le-a şi spus Garda de Mediu celor din conducerea crematoriului să ia măsuri în acest sens", explică medicul legist.

Astăzi, însă, fumul nu s-a văzut deasupra Crematoriului Vitan-Bârzeşti. „În mod normal, la jumătate de oră de la încheierea ceremoniei, când se bagă trupul în cuptor, se vede un fum gros. Aşa se vedea de fiecare dată. Uitaţi-vă, să vedeţi"; spunea legistul. Ne-am uitat şi noi. În mod ciudat, după aproape o oră de la plecarea participanţilor la ceremonie, nu se vedea urmă de fum. „Plecaţi domnule, că e incinerat demult",a insistat să ne îndepărteze de la poarta crematoriului unul dintre paznici.

sursa: evz.ro

Ultima actualizare în Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013 21:20
 

Adaugă comentariu

Adaugati comentarii de bun simt si la obiect cu articolul ce urmeaza sa-l comentati. Daca nu sunteti logat comentariul va fi supus aprobari de un Moderator, altfel comentariul apare imediat. Va multumim!


Codul de securitate
ActualizeazăHosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 133 vizitatori online

Curs valutar BNR

16 ianuarie 2020
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7795
USD USD 4.2831
CHF CHF 4.4492
GBP GBP 5.5920
HUF HUF 1.4317
MDL MDL 0.2459
BGN BGN 2.4437
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

  • Currency Converter

  • Schimb 

    in

      

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.001835 seconds.
Website Security Test