Lya RO - www.lya.ro
Acasă LifeStyle Teo Trandafir a vorbit despre momentele grele prin care a trecutTeo Trandafir a vorbit despre momentele grele prin care a trecut Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
Subiecte diverse pe teme de interes general
Miercuri, 25 Mai 2011 14:47


Teo Trandafir a vorbit despre 

momentele grele prin care a trecut


Teo-Trandafir-si-fica-ei-Maia
Fosta prezentatoare de televiziune a povestit într-un interviu acordat „Pro TV Magazin“ despre experienţa prin care a trecut, la începutul acestui an, în clinica din Viena. Teo Trandafir recunoaşte că pe parcursul celor trei luni, cât a stat internată în Spitalul AKH din Viena, a avut nevoie de suport psihiatric.

Vedeta vorbeşte cu curaj despre experienţa traumatizantă prin care a trecut, la începutul acestui an, când a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale în urma complicaţiilor provocate de pancreatita de care suferea. Deşi a trecut prin perioade critice, când nici medicii austrieci nu ştiau cum va evolua starea ei de sănătate, Teo recunoaşte că nu o îngrijora propria moarte, ci soarta fetiţei ei, Maia. Ea a mai spus că era împăcată cu gândul morţii în acele momente. Cât a fost internată, Teo a avut nevoie tot timpul de consultaţii psihiatrice: „Nu ştiu cum să zic, dar ideea că aş putea s-o iau razna definitiv şi că viaţa mea s-ar putea schimba, m-au ţinut în viaţă".

„Nu-mi aduc aminte bucăţi din viaţa mea"

În acelaşi interviu, ea a mai povestit şi despre faptul că i se întâmpla să aibă lipsuri de memorie şi că nu-şi putea aduce aminte episoade din viaţa ei. „Nu-mi aduceam aminte bucăţi întregi din viaţa mea, nici acum nu mi le aduc aminte pe unele. De exemplu, nu-mi aduc aminte cum îi cheamă pe anumiţi actori şi mi-e frică să pornesc discuţia despre unii dintre ei, căci, la un moment dat, ştiu că o să mă împiedic la nume".

Deşi ce a fost mai greu a trecut, vedeta se teme în continuare să nu i se întâmple ceva şi doctorul să nu fie lângă ea. Stă toată ziua în pat, se odihneşte şi o aşteaptă pe fetiţa ei să se întoarcă de la şcoală. „În momentul în care ea soseşte acasă de la şcoală, sunt drepţi. Când Maia se culcă la prânz, eu iar mă aşez într-o poziţie relaxantă. Nu vreau să mă vadă bolnavă, la pat", a mai spus Teo.


Teo Trandafir doreşte să fie puternică pentru copilul ei, dar momentele de slăbiciune fizică nu au ocolit-o după ce a ieşit din spital. „Un moment crunt a fost când  am uitat complet că sunt în situaţia în care sunt şi am căzut între pat şi calorifer şi acolo am rămas. Nu am putut să mă mai ridic deloc şi să ajung la telefon.

Am stat jumătate de oră căzută acolo şi am jelit şi mi-am zis «Doamne, ce-am fost şi ce-am ajuns! Vai de capul şi de zilele mele». În cele din urmă, m-am ridicat". Altă dată a rămas pur şi simplu înţepenită şi nu s-a mai putut mişca. „S-a speriat Maia odată când i-am pus un DVD şi nu am mai putut să mă mişc. I-am spus să se uite la film, că mă descurc eu cumva. Şi m-am descurcat", a mai povestit vedeta. 

"În momentul în care Maia soseşte acasă de la şcoală, sunt drepţi, pentru că nu vreau să mă vadă bolnavă, la pat.''
Teo Trandafir

Un moment crunt a fost când am uitat complet că sunt în situaţia în care sunt şi am căzut între pat şi calorifer şi acolo am rămas. ''
Teo Trandafir

Trei luni grele în spital

Teo Trandafir a fost internată în Clinica AKH din Viena pe 11 ianuarie, unde a suferit mai multe intervenţii chirurgicale. Prima dintre ele a avut loc în februarie, în urma complicaţiilor pancreatitei. După ce medicii anunţau stabilizarea stării de sănătate a pacientei, la sfârşitul lui martie, ea a mai fost operată încă o dată, pentru a i se înlătura urme de necroză şi de ţesut infectat din abdomen. Trei luni, cât a stat internată la Viena, starea vedetei a fost imprevizibilă, medicii care o îngrijeau anunţând de mai multe ori că sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei sănătăţii ei. Pe 20 aprilie Teo Trandafir s-a întors în România.

 

 

Adaugă comentariu

Adaugati comentarii de bun simt si la obiect cu articolul ce urmeaza sa-l comentati. Daca nu sunteti logat comentariul va fi supus aprobari de un Moderator, altfel comentariul apare imediat. Va multumim!


Codul de securitate
ActualizeazăHosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 162 vizitatori online

Curs valutar BNR

16 ianuarie 2020
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7795
USD USD 4.2831
CHF CHF 4.4492
GBP GBP 5.5920
HUF HUF 1.4317
MDL MDL 0.2459
BGN BGN 2.4437
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

  • Currency Converter

  • Schimb 

    in

      

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.001787 seconds.
Website Security Test