Lya RO - www.lya.ro
Acasă Life Zodiac egipteanZodiac egiptean de primavara
Zodiac egiptean Imprimare
Marţi, 03 Aprilieie 2012 01:28


Zodiac egiptean

zodiac egiptean Seth

Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni şi au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ţi-o oferă!

Cultura egipteană este una din cele mai vechi forme de civilizație din lumea antică.  Egiptenii au avut mari contribuţii în domeniul ştiinţelor, mai ales în astrologie. Horoscopul  egiptean este împărţit în perioade, fiecare perioadă având un zeu protector care domneşte peste oamenii născuţi în acea perioadă.


Bastet: 16 ianuarie - 15 februarie

Oamenii născuţi sub protecţia lui Bastet sunt spirite libere, pun întotdeauna autoritatea sub semnul întrebării, deşi deţin o capacitate incredibilă de a empatiza. Inteligenţi şi iubitori de tot ce e nou, se plictisesc foarte uşor. Sunt complexaţi atunci când iubesc, dar când găsesc pe cineva independent și care nu doreşte să-i schimbe, relaţia devine perfectă.

Selket16 februarie - 15 martie

Selket este zeiţa protectoare a magiei şi simbolul casătoriei. Cei născuţi sub protecţia ei sunt darnici, romantici şi săritori. Tind să facă sacrificii pentru cei dragi, dar  sunt sceptici și răutăcioși când nu este cazul. În dragoste au nevoie de o persoană dinamică care ştie să preia iniţiativa.

Apep16 martie - 15 aprilie

Este zeiţa dualităţii în Univers, simbolul răului în Duat, însă asta nu înseamnă că persoanele născute sub semnul ei sunt rele, ci sunt persoane inteligente, cu multă încredere în ele şi energie nelimitată. În dragoste, sunt pasionali, având nevoie de cineva capabil să le tolereze nevoia de lipsă de apropiere.

Ptah16 aprilie - 15 mai

Cel mai mare zeu din Memphis, simbolizând fertilitatea,  mai este cunoscut și ca părintele magiei. Persoanele născute sub semnul lui au caractere frumoase, sunt aventuriere, independente şi iubitoare de viaţă. Posedă capacitatea de a începe mai multe proiecte deodată şi să au succes în tot ceea ce fac. Nu-şi doresc relaţii complicate, dar se acomodează repede în cuplu.

Atum16 mai - 15 iunie

Acest zeu reprezintă înţelepciunea. Cei născuţi sub semnul lui au o curiozitate infinită. Au fost născuţi ca să inventeze lucruri utile și pot comunica foarte uşor cu cei din jur. În dragoste sunt sceptici, simţind nevoia de siguranţă pentru a se putea implica sentimental. Dar când o fac, se implică foarte tare.

Isis: 16 iunie - 15 iulie

Reprezintă fertilitatea feminină şi natura. Cei născuţi sub semnul ei sunt doctori vestiţi, veterinari sau experţi într-un domeniu în care trebuie să se îngrijească de alţii. Sunt deștepţi, calmi şi nu le place să depindă de alţii sau de anumite situaţii. În dragoste sunt pasionali şi romantici, dar se și plictisesc repede, ceea ce le poate complica relaţia.

Ra: 16 iulie - 15 august

Acest zeu ester simbolul razelor de soare, ciclul morţii şi al învierii. Cei născuţi sub semnul Lui au un simţ dezvoltat al justiţiei, sunt lideri naturali, organizaţi şi meticuloşi în tot ceea ce faci. În dragoste sunt calmi și adoră să ia iniţiativa. De asemenea, iubesc să-i răsfeţe pe cei dragi, acţiune care poate întrece orice limită.

Horus16 august - 15 septembrie

Cei născuţi sub semnul Lui sunt echilibraţi, perfecţionişti, oneşti, iubitori de viaţă, umili şi se încred uşor în toţi până la naivitate, crezând că toți oamenii au intenţii bune.  În dragoste vor să preia controlul, să fie stabili şi fideli. Este foarte greu ca cineva născut sub semnul acesta să fie infidel sau să trădeze pe cineva.

Maat16 septembrie - 15 octombrie

Iată-l pe zeul care reprezintă justiţia şi adevărul. Cei născuţi sub semnul Lui sunt persoane persuasive şi cooperative, făcători de pace şi iubitori de dreptate. Sunt iscusiţi, le place să iasă în evidenţă şi să muncească mult pentru a avea succes. În dragoste adoră intimitatea şi-şi doresc pe cineva care să-i facă fericiţi.

Osiris: 16 octombrie - 15 noiembrie

Zeul autorităţii şi a conducerii. Nativii acestei zodii sunt energici, toleranţi, loiali, oneşti, carismatici, buni sfătuitori şi vor avea mereu o soluţie pozitivă de rezolvare. În dragoste sunt fideli şi luptă pentru ce vor.

Hator16 noiembrie - 15 decembrie

Protectoarea femeilor şi a dragostei, energiei și a optimismului. Nativii au sete de cunoaştere şi adoră conversaţiile inteligente. Nu le place rutina din viaţă. În dragoste sunt spontani dar și independenți.

Anubis16 decembrie - 15 ianuarie

Simbolul înţelepciunii şi al ajutorului. Oamenii care îi poartă pecetea sunt practici, metodici şi introvertiţi. Au un simţ puternic al justiţiei şi emoţii puternice. În dragoste sunt fideli, simţind nevoia de a fi admiraţi de persoana iubită.Ultima actualizare în Luni, 26 Noiembrie 2012 22:25
 

Adaugă comentariu

Adaugati comentarii de bun simt si la obiect cu articolul ce urmeaza sa-l comentati. Daca nu sunteti logat comentariul va fi supus aprobari de un Moderator, altfel comentariul apare imediat. Va multumim!


Codul de securitate
ActualizeazăHosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 214 vizitatori online

Curs valutar BNR

11 septembrie 2019
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7340
USD USD 4.2933
CHF CHF 4.3231
GBP GBP 5.3093
HUF HUF 1.4246
MDL MDL 0.2408
BGN BGN 2.4204
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

  • Currency Converter

  • Schimb 

    in

      

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.003613 seconds.
Website Security Test