Lya RO - www.lya.ro
Acasă LifeStyle Dominique Strauss-Kahn rămâne în arest. Judecătorul a refuzat cauţiunea de un milion de dolariDominique Strauss-Kahn rămâne în arest. Judecătorul a refuzat cauţiunea de un milion de dolari Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
Subiecte diverse pe teme de interes general
Luni, 16 Mai 2011 21:34
 

Dominique Strauss-Kahn rămâne în arest(Video si Foto). 

Judecătorul a refuzat cauţiunea de un milion de dolari

Dominique-Strauss-Kahn-ramane-in-arest

Seful FMI, Dominique Strauss-Kahn, arestat sub acuzaţia de agresiune sexuală, a fost audiat de un judecător al tribunalului penal din New York. Şeful FMI va apărea în faţa marelui juriu pe 20 mai. Dominique Strauss-Kahn rămâne în arest. Judecătorul desemnat să se ocupe de acest caz a refuzat cererea lui DSK de a fi eliberat pe cauţiune. Cauţiunea propusă de procurori este de un milion de dolari. Apărarea este de acord. Procurorii susţin că DSK ar putea părăsi ţara deoarece are resursele financiare pentru a face asta. 

Avocatul apărării spune că şeful FMI nu fugea din ţară. Zborul pentru Paris fusese rezervat cu mult înainte de presupusul incident şi precizează că DSK are alibi pentru ora în care s-ar fi petrecut agresiunea sexuală. Procurorii cer ca şeful FMI să fie arestat preventiv şi cer o pedeapsă cuprinsă între 5 şi 25 de ani de închisoare. Se vorbeşte despre o înregistrare video în care Dominique Strauss-Kahnm părăseşte hotelul Sofitel, având aerul "că fuge". Procurorii sunt îngrijoraţi deoarece între SUA şi Franţa nu există un acord de extrădare. Paşaportul lui Strauss-Kahn deja a fost confiscat. Şefului FMI i s-au scos cătuşele. S-a luat o mică pauză după ce procurorii şi Benjamin Brafman, unul dintre avocaţii apărării, s-au apropiat de banca judecătorului. Au fost acceptate în sala de judecată camerele de vedere ale televiziunii ABC News TV. Dominique Strauss-Kahn răspunde acuzaţiilor agresiune sexuală. A apărut în faţa unui judecător.Şeful FMI, Dominique Strauss-Kahn, răspunde începând cu această oră acuzaţiilor de agresiune sexuală, tentativă de viol şi sechestrare de persoane. El este audiat de un judecător de la tribunalului penal din New York.

Potrivit corespondentului The Daily Telegraph, care se află în sala de judecată, Strauss-Kahn pare extenuat, are capul plecat şi este flancat de trei poliţişti. Potrivit aceleiaşi surse, directorul FMI este îmbrăcat în costum închis la culoare şi cămaşă deschisă. 

Dominique  Strauss-Kahn a părăsit duminică seara (ora locală), cu cătuşe la mâini, comisariatul din New York unde fusese transferat după arestare, relatează presa internaţională

Şeful Fondului Monetar Internaţional, având un aer obosit după aproximativ treizeci de ore de la arestarea lui la bordul unui avion al Air France, a ieşit din clădirea situată în cartierul Harlem după care s-a urcat în spatele unei maşini de poliţie înconjurat de doi poliţişti.

Dominique-Strauss-Kahn-ramane-in-arest1

Dominique  Strauss-Kahn nu a făcut nici o declaraţie pentru jurnaliştii care aşteptau în faţa comisariatului. El a fost condus către o unitate medicală pentru a i se preleva probe ADN.

Directorul FMI a fost acuzat duminică de agresiune sexuală, sechestrare de persoană şi tentativă de viol asupra unei cameriste afro-americană, în vârstă de 32 de ani, de la hotelul Sofitel din New York. Strauss-Kahn neagă faptele şi pledează nevinovat. 

"Intenţionează să se apere cu vigoare împotriva acuzaţiilor şi dezminte orice comportament greşit", a declarat Benjamin Brafman, unul dintre avocaţii săi. 

El urma să compară duminică în faţa unui judecător din New York, însă audierea a fost amânată pentru luni, la ora 14.30 GMT (17.30, ora României), pentru a permite poliţiei să efectueze noi teste, a precizat avocatul William Taylor, adăugând că Strauss-Kahn a acceptat de bunăvoie să fie supus unor teste medicale în legătură cu acuzaţiile sexuale care i se aduc.

Printre altele, poliţia din New York a obţinut un nou mandat pentru a examina îmbrăcămintea lui Dominique Strauss-Kahn, în căutarea de noi urme de ADN, a declarat duminică un purtător de cuvânt al Departamentului de poliţie din New York (NYPD). Urmele ADN ar putea fi "fire de păr sau spermă".

Anchetatorii au prelevat, de asemenea, de pe pielea şi de sub unghiile presupusei victime probe care ar putea releva eventuale urme de ADN aparţinând directorului FMI. 

Acuzaţiile împotriva lui Dominique  Strauss-Kahn, considerat favorit pentru alegerile prezidenţiale din 2012 din Franţa, au provocat un adevărat cutremur politic la Paris. Guvernul francez a cerut respectarea prezumţiei de nevinovăţie, în timp ce politicienii de stânga s-au declarat şocaţi sau bulversaţi, făcând apel la reţinere şi insistând asupra necesităţii de a verifica toate informaţiile. 

Ultima actualizare în Luni, 16 Mai 2011 23:03
 

Adaugă comentariu

Adaugati comentarii de bun simt si la obiect cu articolul ce urmeaza sa-l comentati. Daca nu sunteti logat comentariul va fi supus aprobari de un Moderator, altfel comentariul apare imediat. Va multumim!


Codul de securitate
ActualizeazăHosting Profesional - Usor si simplu

Lya RO - www.lya.ro, cauta editori, autori si publicisti

lya.ro
Vrei sa faci parte din proiectul nostru? Nimic mai simplu: ne trimiti un mesaj pe adresa de e-mail office[at]lya.ro si ne povestesti in cateva cuvinte despre pasiunile tale si despre ce ai vrea sa scrii pe www.lya.ro

Dorim sa creem un corp de editori, autori si publicisti pasionati, care sa scrie despre ce-i pasioneaza sa ne prezinte noutati din domeniile lor de activitate, tutoriale, sa ne trimita fotografii, desene si orice altceva la care se considera priceputi. Oferim spatiu nelimitat de expresie si prietenia cititorilor www.lya.ro. De asemenea, oferim linkuri generoase catre site-urile / blogurile editorilor, posibilitatea de a le gazdui absolut gratuit prin serviciul de web hosting Easy Cont RO - www.easycont.ro in conditii profesionale si de asemeni ne oferim sa va promovam proiectele ce va intereseaza, prin mijloace specifice.

Va asteptam cu drag!


No posts to display.


Hot! - Topicuri noi in Forumul Easy Artistry

Adauga site-ul la favoriteAdauga site-ul la favoritePorneste browserul cu aceasta paginaShare aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaPrinteaza aceasta paginaSalveaza aceasta pagina ca PDF
Inapoi in topul pagini
Avem 197 vizitatori online

Curs valutar BNR

22 august 2019
* cursul valutar se schimba la ora 13
* pentru forint(HUF) cursul este la 100 de unitati monetare
EUR EUR 4.7260
USD USD 4.2652
CHF CHF 4.3396
GBP GBP 5.1738
HUF HUF 1.4409
MDL MDL 0.2392
BGN BGN 2.4163
powered by EasyCont.ro

Schimb Valutar

  • Currency Converter

  • Schimb 

    in

      

NewsletterFREE photo hosting by Photo Stock by Lya.RO - imagini.lya.ro

© Lya RO - www.lya.ro - gazduire & design Http://EasyCont.RO - Hosting professional, fast and simple!

Gazduire WEB Profesionala

eXTReMe Tracker
Sitemap - Lya.Ro EasyCont Track

Lya.RO - News | Stiri | Info | Monden | Sport

↑ Adaugă acest Headline Animat pe pagina ta web

Page generated in 0.001808 seconds.
Website Security Test